Webinar za promjene - Anita Luis

PROGRAM JE ISTEKAO. MOGUĆE JE PONOVO KUPITI

Webinar za promjene

Online Webinar za
Promjene na bolje

5 €

Na ovom webinaru osvijestite što je potrebno za promjenu na bolje, što je potrebno za uspjeh i za osjećaj da možete prolaziti kroz život moćno i lako pa kako god teško bilo. Zvuči čudno jel da, prolaziti lako pa kako god teško bilo, no istina je i to je moguće!

Ovaj webinar je za vas ako razmišljate kako promijeniti život na bolje, ako razmišljate o tome je li osobni razvoj kroz edukacijske programe za vas i ako se pitate mogu li baš moji programi edukacije pomoći vašem konkretnom primjeru.

Webinar će se održati putem programa ZOOM 12.04. u 18:30 sati, a snimku možete pogledati nakon ukoliko webinar kupite kasnije,

SADRŽAJ:

U ovom webinaru koji će trajati od


CIJENA: 5,00 €

Promjene su inherentni dio života i prirodni proces koji nas okružuje. One se događaju na svim razinama – osobnoj, društvenoj, okolišnoj i unutar prirode. Evo nekoliko važnih aspekata promjena:

  1. Neprekidan Proces: Promjene su konstanta u životu. One se događaju s vremenom, bilo da su to male svakodnevne promjene ili velike životne transformacije.
  2. Prilika za Rast i Razvoj: Promjene često predstavljaju priliku za učenje, rast i osobni razvoj. Kroz suočavanje s promjenama, možemo stjecati nove vještine, spoznati svoje snage i pronaći nove perspektive.
  3. Izazov i Prilagodba: Promjene mogu biti izazovne jer nas izbacuju iz zone udobnosti. Međutim, one nam također daju priliku da razvijemo vještine prilagodbe i fleksibilnosti.
  4. Katalizatori za Inovaciju: Promjene često potiču inovaciju i kreativnost. Kada se suočimo s novim okolnostima, često tražimo nove načine razmišljanja i rješenja.
  5. Prirodni Ciklusi: Promjene su dio prirodnih ciklusa života. To uključuje godišnje sezone, procese rasta i razvoja u prirodi te cikluse u ljudskim životima poput rođenja, rasta, starenja i smrti.
  6. Stalna Prisutnost u Društvenim i Globalnim Kontekstima: Promjene se također događaju na društvenim i globalnim razinama, od političkih promjena do tehnoloških inovacija i društvenih pokreta.

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 839 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

No Title

Rated 5,0 out of 5
23 veljače, 2023

Postovana Anita zelim da se zahvalim na svemu sto sam do sada cula od Vas a naravno i usvojila i svakoga dana usvajam nove informacije i lekcije slusajuci videa , ponovo radeci vezbe sa akademije. Iduci kroz dan, ponavljam nauceno, gledam i prihvatam promene i kod sebe i u odnosima sa okolinom. Moram reci da ste divna osoba i Vi ste moj uzor. Nadam se da cu bar priblizno u buducnosti biti puna ljubavi, saosecanja, neznosti, dobrote, lepote…kao i Vi. Beskrajno hvala

biximesarovic

No Title

Rated 5,0 out of 5
17 veljače, 2023

Trudim se da sve što čujem na susretu i svaki dan radim.Veselim se i jedva čekam novi susret i dragu Anitu koja me njenim glasom i savjetima smiruje.

nastjacujec

No Title

Rated 5,0 out of 5
3 veljače, 2023

Predivna izkušnja!Verjetno najbolj koristna za život. Hvala hvala hvala Anita!

Lucija Gosak

No Title

Rated 5,0 out of 5
3 veljače, 2023

Predivna izkušnja, vrjetno najbolj koristna za život!

Hvala hvala hvala Anita!

Lucija Gosak

No Title

Rated 5,0 out of 5
27 siječnja, 2023

Beskrajno hvala na svemu Aniti. Iz temelja mi je promenila život.

Probala sam na više načina da spoznam suštinu našeg postojanja, da uvedem korisne promene u svoj život i primenom istih da dovedem svoj život u red ali…. ništa nije imalo takav uticaj kao Akademija osobnog razvoja sa Anitom.

Danas, nakon dugo godina lutanja, moj život se vraća u kolosek. Imam još dosta toga da uradim ali znam gde da nadjem rešenje!

Beskrajno, od srca hvala na svemu. Zahvalna sam što su se naši putevi ukrstili i što znam da sam na dobrom mestu da napokon živim život kakav sam oduvek želela.

Hvala Anita. ❤️

zuza8221

No Title

Rated 5,0 out of 5
25 siječnja, 2023

Prvi dan odličan , drugi dan isto tako.

nadalaktic

No Title

Rated 5,0 out of 5
25 studenoga, 2022

Sta reci,odlicno iskustvo.U periodu dok je trajao tecaj desilo se par znacajnih promena u mom zivotu:promena posla,razvod,…Sve su to promene o kojima sam razmisljala i pre tecaja,ali nisam bila spremna da se suocim sa njima,nisam imala dovoljno samopouzdanja i vere u sebe.Anitina podrska,a isto tako i podrska cele grupe u smislu da pricamo o svemu,da radimo razne vezbe dosta me je osnazila.Obe stvari sam prosla i prevazisla na lagan nacin,bez nekih velikih tezina.

Suvisne su reci,treba proci kroz to iskustvo.

Recenica kojom se vodim otkako pratim Anitin rad ,a moglo bi se reci da je to od samih njenih pocetaka na YouTube je:

„Verujem u zivot,verujem u ljubav,verujem da se sve desava za moje najvise dobro,iako ja sada ,ne znam i ne vidim na koji nacin ce se sve resiti,….Ma jednostsvno ,za dalje,sve preporuke za sve sto radi Anita,bilo da su to seminari,akademija,video klipovi,…

I dalje sa velikom radoscu iscekujum nove ideje,nove videe,nove programe,uvek naucim nesto novo.Nacin na koji Anita nesebicno deli svoje znanje je uvek novo i inspirativno.

Zauvek ZAHVALNA❤️❤️❤️

Megi

Magdalena Ugrcic

No Title

Rated 5,0 out of 5
11 listopada, 2022

Maximalno10

Erik Bernobič

No Title

Rated 5,0 out of 5
22 rujna, 2022

moja namjera ;da spoznam svoju bit u ovome svijetu,da budem ono što uistinu jesam kako bih pomogao sebi i svojoj obitelji,da prihvatim i zavolim sebe, da kroz sve vas doživim istinsku ljubav, i da se oslobodim straha da iskazim ljubav prema svima,

Za sada hvala, vrlo interesanto, do danas nisam znao o povezanosti sa Rabom. ja sam sa Raba i danas sam slušao o Vašoj povezanosti sa Rabom, a posebno me interesiralo o energiji koju ste spomoinjali vezano za Rab. Silvio.

Silvio Jurešič

No Title

Rated 5,0 out of 5
6 rujna, 2022

Seminar!

Andreja Bahal
Skoči do alatne trake