Webinar za promjene

Online Webinar za
Promjene na bolje

5 €

Na ovom webinaru osvijestite što je potrebno za promjenu na bolje, što je potrebno za uspjeh i za osjećaj da možete prolaziti kroz život moćno i lako pa kako god teško bilo. Zvuči čudno jel da, prolaziti lako pa kako god teško bilo, no istina je i to je moguće!

Ovaj webinar je za vas ako razmišljate kako promijeniti život na bolje, ako razmišljate o tome je li osobni razvoj kroz edukacijske programe za vas i ako se pitate mogu li baš moji programi edukacije pomoći vašem konkretnom primjeru.

Webinar će se održati putem programa ZOOM 12.04. u 18:30 sati, a snimku možete pogledati nakon ukoliko webinar kupite kasnije,

SADRŽAJ:

U ovom webinaru koji će trajati od


CIJENA: 5,00 €

Promjene su inherentni dio života i prirodni proces koji nas okružuje. One se događaju na svim razinama – osobnoj, društvenoj, okolišnoj i unutar prirode. Evo nekoliko važnih aspekata promjena:

  1. Neprekidan Proces: Promjene su konstanta u životu. One se događaju s vremenom, bilo da su to male svakodnevne promjene ili velike životne transformacije.
  2. Prilika za Rast i Razvoj: Promjene često predstavljaju priliku za učenje, rast i osobni razvoj. Kroz suočavanje s promjenama, možemo stjecati nove vještine, spoznati svoje snage i pronaći nove perspektive.
  3. Izazov i Prilagodba: Promjene mogu biti izazovne jer nas izbacuju iz zone udobnosti. Međutim, one nam također daju priliku da razvijemo vještine prilagodbe i fleksibilnosti.
  4. Katalizatori za Inovaciju: Promjene često potiču inovaciju i kreativnost. Kada se suočimo s novim okolnostima, često tražimo nove načine razmišljanja i rješenja.
  5. Prirodni Ciklusi: Promjene su dio prirodnih ciklusa života. To uključuje godišnje sezone, procese rasta i razvoja u prirodi te cikluse u ljudskim životima poput rođenja, rasta, starenja i smrti.
  6. Stalna Prisutnost u Društvenim i Globalnim Kontekstima: Promjene se također događaju na društvenim i globalnim razinama, od političkih promjena do tehnoloških inovacija i društvenih pokreta.

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdice (na temelju 94 ocjene)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Transformacija kroz čakre

Rated 5,0 out of 5
5 prosinca, 2023

Nemogu ispričati (napisati).Ovo treba čuti,videti i osetiti.

Hvala draga Anita.🙏🙏🙏❤❤❤

Bosiljka Nedeljković

Odlično

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

Božanstvena, mila Anita…obasjava mi put na mom duhovnom razvoju, svojim programima, savjetima, meditacijama, podrškom. Lakše je, znam da nisam sama. Hvala ti do neba i nazad. Grlim dušom.

Adrijana Marija

super

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

odlicno

td

5

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

super

tijanadobrijevic

Pet

Rated 5,0 out of 5
25 studenoga, 2023

Divna Anita!

Bosiljka Nedeljković

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 rujna, 2023

Ako ste spremni na jedno putovanje koje će vam iz korijena promijeniti život, onda upišite Anitinu Akedmiju osobnog razvoja. Rezultate vidite odmah. Moja velika preporuka od srca ❤️❤️❤️

jgrujo

No Title

Rated 5,0 out of 5
30 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Napiši recenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
26 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 srpnja, 2023

Odlicno, meni bas pomaze za zdravstvenu anksioznost. Hvala Anita <3

Milena Stanojevic

No Title

Rated 5,0 out of 5
7 srpnja, 2023

Draga Anita veliko hvala na svom znanju koje si nesebično podijelila s nama. Ovo je najbolja investicija u mom životu.Dugo radim na sebi, puno sam toga promijenila i osvijestila. Zadnje dvije godine završila dosta tebnika, ali ova Akademija je nešto što mi je potvrdilo ono što moja duša cijelo vrijeme šapuće a ja joj ne vjerujem, sve je tako lako i život je divan, samo se moramo sami sebi maknuti sa puta. Draga Anita tebi, tvom timu i cijeloj našoj grupi želim svu sreću univerzuma, šaljem obilje ljubavi, svijetlite i dalje, zbog vas je ovaj svijet ljepše mijesto za život ❤️ Do nekog drugog susreta grlim te jako, Mirjana

Mirjana Turkalj