Webinar za promjene - Anita Luis

PROGRAM JE ISTEKAO. MOGUĆE JE PONOVO KUPITI

Webinar za promjene

Online Webinar za
Promjene na bolje

5 €

Na ovom webinaru osvijestite što je potrebno za promjenu na bolje, što je potrebno za uspjeh i za osjećaj da možete prolaziti kroz život moćno i lako pa kako god teško bilo. Zvuči čudno jel da, prolaziti lako pa kako god teško bilo, no istina je i to je moguće!

Ovaj webinar je za vas ako razmišljate kako promijeniti život na bolje, ako razmišljate o tome je li osobni razvoj kroz edukacijske programe za vas i ako se pitate mogu li baš moji programi edukacije pomoći vašem konkretnom primjeru.

Webinar će se održati putem programa ZOOM 12.04. u 18:30 sati, a snimku možete pogledati nakon ukoliko webinar kupite kasnije,

SADRŽAJ:

U ovom webinaru koji će trajati od


CIJENA: 5,00 €

Promjene su inherentni dio života i prirodni proces koji nas okružuje. One se događaju na svim razinama – osobnoj, društvenoj, okolišnoj i unutar prirode. Evo nekoliko važnih aspekata promjena:

  1. Neprekidan Proces: Promjene su konstanta u životu. One se događaju s vremenom, bilo da su to male svakodnevne promjene ili velike životne transformacije.
  2. Prilika za Rast i Razvoj: Promjene često predstavljaju priliku za učenje, rast i osobni razvoj. Kroz suočavanje s promjenama, možemo stjecati nove vještine, spoznati svoje snage i pronaći nove perspektive.
  3. Izazov i Prilagodba: Promjene mogu biti izazovne jer nas izbacuju iz zone udobnosti. Međutim, one nam također daju priliku da razvijemo vještine prilagodbe i fleksibilnosti.
  4. Katalizatori za Inovaciju: Promjene često potiču inovaciju i kreativnost. Kada se suočimo s novim okolnostima, često tražimo nove načine razmišljanja i rješenja.
  5. Prirodni Ciklusi: Promjene su dio prirodnih ciklusa života. To uključuje godišnje sezone, procese rasta i razvoja u prirodi te cikluse u ljudskim životima poput rođenja, rasta, starenja i smrti.
  6. Stalna Prisutnost u Društvenim i Globalnim Kontekstima: Promjene se također događaju na društvenim i globalnim razinama, od političkih promjena do tehnoloških inovacija i društvenih pokreta.

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 776 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Odlično

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Aaaaa….predivno!

Ksenija

Divno

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Hvala Vam na besplatnom programu do neba. Svaku večer zaspim i budim se sa meditacijom Bezbrižnost i povjerenje u život. Imate divan glas i energiju. Hvala što svoje znaje djelite sa nama🙏❤️

Patrizia

Radijatori

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Draga Anita ovo je bilo nesto predivno,moja bol u zelucu lijevo i desno je vibrirala osjetila sam energiju kao da sam radijator kao da sam krilca na klimi strujala je energija isplakala sam sve moguce

Tisucu puta hvala sto postojis

Iva

Odlično

Rated 5,0 out of 5
24 svibnja, 2024

Odlično,izvrsno,podržavajuće,poticajno…

Hvala!

Ksenija

Draga Anita,

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Hvala od ❤️

Ljubica

Odlično

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Draga Anita, puno hvala za vaš program i puno sreće u daljnjem radu; vama i vašim najdražima šaljem ljubav i mir❤❤❤

Alma

SUPER

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Draga Anita HVALA za ves program❤️💫🧞‍♂️

Nastja

Odlično

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

Draga Anita iz srca hvala za ves program❤❤❤

Klavdija

5,0

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

Hvala od srca draga Anita na poklonjenom programu. Moram reći da sam redovito slušala, vježbala, i stvarno djeluje. Svakodnevno odvojim vremena za vježbu, afirmacije, pogotovo ujutro prije posla ili početka dana. Ono što moram naglasiti da sam osjetila promjenu u svom ponašanju, tj. reakciji na izazov, situaciju i sl.

Zato ti Anita još jednom zahvaljujem od srca jer mi je ovo stvarno puno značilo i pomoglo.

Lp

Sandra Barbir Joja

Sandra Barbir Joja

🌹🌹🌹🌹🌹 22. svibanj 2024.

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

HVALA DRAGA ANITA♥️🙏♥️

Brankica
Skoči do alatne trake