Uvjetima kupnje/prodaje definira se postupak naručivanja i plaćanja usluga u ponudi zugecanita.com. Prodavatelj robe ponuđene na Internet stranicama zugecanita.com je:

ANITA ZUGEC

VAT ID: ESY7537398J

Address: 38660 Torvicas, Santa Cruz de Tenerife, Avenida Ernesto Sarti, 14, PTA. 143

IBAN: ES7421006938880200163911  | SWIFT CODE: CAIXESBBXXX

Email: anita.zugec@gmail.com

Kupac robe je osoba ili tvrtka koja prilikom posjete Internet trgovine odabere jednu ili više usluga, popuni formular s potrebnim podacima te ga pošalje Prodavatelju i/Ili izvrši plaćanje.

Proizvodi i usluge se odabiru putem Internet trgovine zugecanita.com.
Kupac popunjava formular s potrebnim podacima za plaćanje nakon čega će I on I prodavatelj biti obaviješteni o narudžbi.
Prilikom pregleda ponude usluga zugecanita.com kupac može pogledati detalje o usluzi/proizvodu te ga ubaciti u košaricu. Kupac u svakom trenutku može pogledati sadržaj košarice I odustati od kupnje.
Plaćanje je moguće izvršiti plaćanjem kreditnim karticama po završetku odabira željenih artikala I zaključenju narudžbe.
Webinari, radionice, tečaj i seminari se plaćaju unaprijed ili ukoliko su već pripremljeni (snimljeni) u tom slučaju pri plaćanju odmah dobivate traženi pristup materijalima koji su spremni ODMAH za gledanje . Sudjelovanje i pristup materijalima može biti potvrđeno tek nakon što je napravljena uplata.

Ne nudimo povrat novca osim ako je događaj otkazan. Međutim, po vlastitom nahođenju, gdje je tje to praktično, vrijednost usluge se može koristiti za budući događaj ili radionicu jednake vrijednosti. Mogućnost sudjelovanja na događajima je prenosivo ako nije drugačije navedeno.

Uvjeti za plaćanja mjesečne pretplate:

Za pretplatu potrebno je kreirati korisnički račun i ispuniti obrazac za kreiranje profila. Možete odabrati besplatni paket i nadogratiti na plaćeni ili momentalno kreirati račun za plaćenu mjesečnu pretplatu.

Pri kreiranju računa, odabirete željeni način plaćanja koji će biti spremljen za buduće automatske obnove Vaše pretplate.

Načini plaćanja pretplate:

1.      Paypal računom 

Plaćanje Paypal računom najbrži je i najsigurniji oblik internetskog plaćanja. 

2.  Plaćanje direktnom bankovnom transakcijom   

Uplaćujete direktno naš žiro račun u eurima, nakon što vaša uplata bude proknjižena, pretplata ili Webinar bit će dodani na Vaš račun. Potvrdu o uplati možete dostaviti na anita.zugec@gmail.com 

Prvi ciklus (mjesec dana) (*vrijedi samo za online plaćanja) je probni period u kojem možete odustati od pretplate u bilo kojem momentu i Vaš račun neće biti terećen. Nakon probnog perioda Vaša pretplata se naplaćuje putem automatske obnove načinom plaćanja koji ste odabrali kao željeni sve do trenutka otkazivanja zugecanita.com pretplate.

* Ukoliko plaćate načinom plaćanja putem bankovne transakcije ova ponuda ne vrijedi, odnosno potrebno je uplatiti jedan ciklus pretplate kako bi ostvarili pravo na još jedan ciklus BESPLATNO.