Program za obilje i uspjeh - Anita Luis

PROGRAM JE ISTEKAO. MOGUĆE JE PONOVO KUPITI

Najprije pogledaj konkretan video kako:

Program za obilje i uspjeh

Program za financijsku bezbrižnost!

Step-by-step 8 tjedni program za novac i uspjeh za svakoga tko želi imati više obilja i uspjeha, osjetiti bezbrižnost, slobodu, radost, rast!

8 tjedana, svakog utorka u 19 sati

Radionice s vježbama koje ostaju kao snimke u vašem korisničkom računu tako da ih možete gledati i raditi kasnije!

PREDAVANJA + PITANJA I ODGOVORI + VJEŽBE KOJE MIJENJAJU ŽIVOT


Nije nužno sudjelovati uživo na radionicama i vježbama ukoliko vam vrijeme održavanja ne odgovara, snimke će se nalaziti u vašem korisničkom računu.

Trajanje svake radionice je otprilike 2 sata.

Teme radionica i vježbi u programu:

  1. ✔️ Detox radionica s vježbom izlaz iz negative, duga, briga, stresa – kako se fokusirati kad je izazov najveći
  2. ✔️Q&A radionica podrške s vježbom Novac kao disanje: uvijek dovoljno
  3. ✔️ Više novca i uspjeha kroz samopouzdanje radionica s vježbom
  4. ✔️ Q&A radionica podrške s vježbom Ja sam uspješna vrijedna cijenjena osoba
  5. ✔️Novac i ja radionica o odnosu s novcem i obiljem s vježbom
  6. ✔️ Izvrsnost u lakoći – fokus, rad i energija
  7. ✔️ Svjesno kreiranje – manifestiranje obilja
  8. ✔️ Q&A radionica podrške s vježbom Riješeno je, dovoljno je, kako manifestirati, otpustiti i dopustiti

Što ćeš postići i dobiti sudjelovanjem?

Samopouzdanje, fokus, energiju i mindset osobe koja je uspješna i živi u obilju!

Razumijevanje – da je sve Mindset! promjenom uvjerenja mijenjaju se misli, emocije zatim navike a onda i odraz u ogledalu. Svijet je samo ogledalo. Život je percepcija. Promijeni osobnost i živi novi željeni život: ostvari cilj, postani slobodna osoba. “Napoleon Hill”: Misli i postani bogat.

Motivaciju – Ja sam mogla, drugi su mogli, možeš i ti!
Podršku – osmotjedni program edukacije, uz snimke, u kontinuitetu, uz pitanja i odgovore, meditativne vježbe koje mijenjaju mindset lako i brzo
Sigurnost i jasnoću – jasni odgovori i step-by-step pristup s praktičnim primjerima

Kako razmišljaju i reagiraju uspješni i bogati ljudi? Osjeti obilje, osjeti da si već bogata osoba!

Kako prodati, kako razviti biznis, kako osjetiti ekspanziju? Kako razmišljati i privući kupce, interes, partnere i pomoć.

Kako se fokusirati na rješenja i prilike, biti optimistična osoba spremna na akciju i investiranje u pravom trenutku?

Kako se otvoriti uspjehu, nadići strah od neuspjeha i perfekcionizam. Kako osvijestiti izazove i razviti podršku umjesto kritike.

O radionicama i vježbama

U programu te čeka radionica za izlaz iz negativnosti i stresa u vezi rada, novca i ciljeva. Osjećaj i mindset oslobođenja od dugova i ograničavajućih uvjerenja temeljenih na manjku novca, izbora, prilika i rješenja. Nauči kako zapravo funkcionira život, životna energija i kako mijenjati svoju neželjenu životnu realnost u željenu životnu realnost.
Nauči kako se fokusirati kad je izazov najveći, kad ti je najteže. Kako vjerovati u rješenje i obilje čak i onda kada te možda muči anksioznost i hrpa briga. Kako unatoč izazovu u svoju svijest ugraditi uvjerenje “uvijek dovoljno”.

O radu – rad i novac kako su povezani i pod kojim uvjetima, saznaj i počni osjećati i misliti tako da novac radi za tebe.

Samopouzdanje, slika o sebi, osobna moć i uspjeh su itekako povezani! Ispravi ili poboljšaj sliku o sebi, nauči biti samopouzdana osoba, samodostatna, moćna i slobodna koja se nosi sa svakim izazovom. Osoba koja svuda vidi zlatne prilike, koja je radosna, ispunjena i zahvalna. Osvijesti svoje sposobnosti, iscijeli i otpusti neuspjehe iz prošlosti, nauči što je uspjeh i što je životni put, što su životna iskustva te čemu te uče. Osjeti i usvoji kao prirodno: ja mogu, ja znam, ja hoću, ja imam pripremi se za akciju i postani osoba otporna na sumnje i kritike. Osjeti kako “dišu”, kako razmišljaju i osjećaju bezbrižno bogati. Osjeti da si bogat i slobodan čovjek.

Odnos s novcem i energija novca: nauči i upotrijebi znanje u svojem životu! Novac kao energija razmjene? Novac kao životna energija, teče poput zraka kroz naše živote? Otvori se za primanje i davanje novca. Osvijesti svoja toksična vjerovanja o novcu i zamijeni ih pozitivnim i konstruktivnim uvjerenjima! Promijeni novac kvari ljude, nisam dovoljan, bogati su loši, ne zaslužujem, za novac treba teško raditi i boriti se, nemam sreće, ne znam kako doći do novca, novac je kriv za moje probleme, ljutnja na novac ili čak mržnja prema novcu zbog minusa ili dugova – vodit ću te u otkrivanje uvjerenja te laku i brzu promjenu! Pozitivno, lako, ugodno i konstruktivno do blagostanja i obilja!

Radionica manifestiranje – proces kreiranja kao prirodan životni proces. Ti si kreator – što to znači, kada, kako i zašto kreiraš to što kreiraš? Kako svjesno kreirati željeno umjesto neželjenog? Nauči pravila kreiranja, pravila emocije, misli, energije! Kada mirovati, kada napraviti pravu akciju u pravo vrijeme i kako otpustiti? Vodim te u vježbe vizualizacije, afirmacije, kreiranja nove željene realnosti.

Snimke svih radionica i vježbi ostaju u tvom korisničkom računu sljedeća 3 mjeseca nakon završetka osmotjednog programa tako da možeš mnogo puta gledati i ponavljati vježbe!

Cijena Programa te garancija na zadovoljstvo:

520.00 €

Ukoliko nas želite kontaktirati za plaćanje na do 5 rata možete na anita.zugec@gmai.com

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!!!
Nakon održane druge radionice u drugom tjednu možeš zatražiti povrat novca ukoliko nisi zadovoljna / zadovoljan programom. Dakle, imaš 14 dana od dana početka programa kao rok u kojem možeš zatražiti i dobiti 100% povrat investiranog novca u ovaj Program.

Prijavi se

Polaznici Seminara i Radionica o novcu:

Ovaj dvodnevni seminar mi je potpuno promijenio život! Bila sam podstanarka, jedva sam spajala kraj s krajem… Danas živim u kući na moru, imam stabilan posao i nevjerojatnog čovjeka u mom životu već dvije godine. Kreirala sam svoju novu realnost zahvaljujući najdražoj Aniti i njezinoj energiji Hvala ti!! – Daniel O.

Otkada je Anita u mom životu, zračim pozitivne misli i osjećaje, moja se realnost potpuno promijenila. Moj način života se promijenio. Bio sam na vrlo mračnom mjestu, a upravo sam dobio posao koji sam želio i konačno sam se riješio duga zahvaljujući vježbama sa ovog seminara. Hvala ti do neba! – Zdenka K.

Pomoću seminara o novcu promijenila sam svoja uvjerenja, Anita mi je pomogla na radu na sebi i događaju mi se čuda na svim poljima. Ne odustajte od svojih snova, kupite na seminar i uživajte u predivnoj energiji! – Milka S.

Vec 10 dana ujutro radim vašu meditaciju za novac koja je preeeeedivna… opušta, donosi mir, lakoću i shvatis da zaslužuješ SVE… Toliko mi je drago da sam donijela odluku da se prijavim za seminar, a i tih 100€ dolazi jer ih zaslužujem i ja i svi koji ovo čitaju… ❤️ – Danica D.

Tri puta zaredom sam gledala seminar, ,skontala sam moje kočnice za obilje novca, HVALA TI PUNO 💞🙏. Tatjana. M

Ovdje sam se totalno prepoznala. Tek sam počela raditi na sebi. Polako menjam uverenja i sve ide na bolje, i slušam svakodnevno tvoje meditacije o privlačenju novca i jako puno mi pomažu 😍❤️ – Svetlana. S.

Prava Istina! Sve to sto si ispričala na seminaru i sama primjenjujem nakon dugo godina duhovnog ucenja i raznih iskustva na svim poljima zivota. <3 – Aleksandra. D

Kad sam počela vježbati i govoriti … riješeno je, ja to zasluzujem, ja zaslužujem da imam sve što mi je potrebno i više nego što mi je potrebno u životu, sve dobro o čemu sanjam da imam, – ja zaslužujem sve najbolje u zivotu – ja sam slobodna – život je predivan i magičan – ja volim zivot i zivot voli mene. Sada zivim financijsku slobodu i slobodu i radost na svim poljima zivota. <3 Duboko iz duše i srca hvala ti predivna, predivna dušo. – Ana B.

Hvala Anita ❤❤❤novac mi pristiže kao bujica❤❤❤ – Dragana B.

Draga Anita , samo da vam zahvalim , u roku dva dana sam imala manifestaciju, potpuno neočekivanu 🥰 – Iva M.

Draga Anita ❤️!

Ovaj seminar za novac je zaista predivan. Tempo meditativnih vježbi je lagan i lijep što daje veliku ugodnost i opuštenost pri slušalju.

I sama sam velika duhovna osoba i sve što ste rekli živim punim ❤️.

Do sljedećeg slušanja 😊. Šaljem vam velik pozdrav 😊🤗. – Tereza H.

Hvala od srca.Boja glasa predivna.Prvi put da nisam osećala otpor,samo lakoću i osetila sam zaista da ja jesam obilje i imam obilje tako lako tako lako.😴😴 – Đurđa H.

Draga moja, ovaj seminar mi je pomogao da shvatim da sam vrijedna i sposobna osoba kao i ostali – kao i bogati ljudi, da cijenim sebe i svoj rad te svoje sposobnosti. Što reći nego hvala!! -Sandra Đ.

Što kažu zadovoljni sudionici programa:

Tko sam ja?

Moje ime je Anita Luis Žugec, ja sam trenerica, duhovna iscjeliteljica i učiteljica koja vam daje viša znanja i energetsku podršku, praktična rješenja i vježbe. Imam više od 15 godina iskustva u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi i želim svoje znanje prenijeti svijetu. Imam 2 Youtube kanala, na hrvatskom i engleskom jeziku po kojima me većina od Vas prepoznaje

Na mojim kanalima možete gledati videozapise o osobnom razvoju, slušati besplatne opuštajuće vođene meditacije i sudjelovati u besplatnim i plaćenim sesijama uživo. Ovo je sretno mjesto gdje ćete pronaći ljubav, mudrost, radost, visoke vibracije, inspiraciju, besplatne vođene meditacije… Naučit ćete upravljati svojom podsviješću i preći na višu razinu postojanja, manifestirati svoje ciljeve, uskladiti se sa svojom dušom, živjeti svoj vrhunski život. Budite najbolja verzija sebe! Neprestano se mijenjajte, težite boljem s lakoćom i radošću, dopustite sebi blaženstvo na ovom svijetu, dopustite sebi obilje, ljubav i uvažavanje. Budite ono što uistinu jeste! Vjerujte životu i budite kreator svog lijepog života. Pronađite unutarnji mir i opustite se.

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Račun za uplatu seminara za plaćanja u Eurima : 399.90 €

Anita Zugec

Avenida Ernesto Sarti 14, 38660 Torviscas – Adeje, Tenerife, Spain

IBAN: ES74 2100 6938 8802 0016 3911

SWIFT/BIC code: CAIXESBBXXX

Caixa Bank

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita.zugec@gmail.com ili telefona/Vibera na
+385 95 355 1400

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 905 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Odličan (6)

Rated 5,0 out of 5
19 srpnja, 2024

Draga Anita,

hvala ti što me vodis kroz iskustvo koje prolazim.💝Vjerujem da će se pozitivno riješiti, tako da bude najbolje za sve.

Anita

Savršeno

Rated 5,0 out of 5
18 srpnja, 2024

Evo i nakon nekoliko mjeseci ponovno i ponovno se vraćam vježbama, iako vec dugo radim na svom osobnom razvoju, ali ma koliko puta ponovili vjezbu uvjek otkrijete nesto novo u sebi i razrješite nepozeljno. Hvala, hvala

Mirica Hegecušić

❤💙💜

Rated 5,0 out of 5
17 srpnja, 2024

Blagodarim Anita 🙏🍀

Milos

10

Rated 5,0 out of 5
17 srpnja, 2024

Jako lijepo hvala Anita❤️

Dajana

Odlično

Rated 5,0 out of 5
17 srpnja, 2024

.

.

Sve je moguće

Rated 5,0 out of 5
15 srpnja, 2024

Stvarno, inspirativno, probuđujuće.

Hvala ti draga Anita

Anđa

10

Rated 5,0 out of 5
15 srpnja, 2024

Prekrasno tako lijepa meditacija,hvala Anita.❤️

Dajana

Pet zvezdica

Rated 5,0 out of 5
14 srpnja, 2024

Prelepo ,plakala Sam naravno I shvatila da ja ne volume sebe.Hvala Anita.Ti si mocna dusa I pomazes mi mnogo svaki dan da budem bolja verzija sebe.

Vesna Lozanovska

Slavica

Rated 5,0 out of 5
14 srpnja, 2024

Draga Anita uz tebe je sve lakše.

Slavica

Pet *

Rated 5,0 out of 5
14 srpnja, 2024

Hvala draga Anita, sve što radiš je toliko posebno,velikodušno i sa puno ljubavi

Hvala ti, puno znači kad je nešto poklon 💝💝

Lidija
Skoči do alatne trake