Koračajmo kroz život hrabro bez straha - Anita Luis

PROGRAM JE ISTEKAO. MOGUĆE JE PONOVO KUPITI

koračajmo_kroz_život_hrabro

Koračajmo kroz život hrabro bez straha

50 € 35,00 €

Strah – kako živjeti bez njega?
Kako se nositi s njime?

Zašto kupiti?

U ovom WEBINARU možete pronaći odgovore na pitanja:

Strah – kako živjeti bez njega?
Kako se nositi s njime?
Kako se predati?
Kako vjerovati?
Kako biti neustrašiv?
Kako izaći iz svoje zone komfora?
Kako se odmaknuti od loše realnosti?

WEBINAR UKLJUČUJE MEDITACIJU
WEBINAR UKLJUČUJE VJEŽBU
NARUČITE I GLEDAJTE ODMAH

*Svi Webinari u ponudi na Webshopu luisanita.com su snimke radionica/vježbi koje s održane uživo.

  1. Prepoznajte i Prihvatite Strahove: Prvi korak u prevladavanju straha je prepoznavanje što vas točno plaši. Nemojte potiskivati strahove, već ih prihvatite kao prirodnu ljudsku emociju.
  2. Razumijte Izvor Straha: Razmislite o korijenima vašeg straha. Je li on realan ili je možda povezan s prošlim iskustvima? Razumijevanje izvora pomaže vam racionalnije pristupiti situaciji.
  3. Vizualizacija Pozitivnog Ishoda: Zamislite sebe kako hrabro suočavate s onim što vas plaši. Fokusirajte se na pozitivan ishod i vizualizirajte ga što je detaljnije moguće.
  4. Razvijajte Samopouzdanje: Radite na jačanju vlastitog samopouzdanja. Prepoznajte vlastite snage, talente i dosadašnje uspjehe kako biste stekli vjeru u vlastite sposobnosti.
  5. Postavljajte Male Ciljeve: Postavite si male, ostvarive ciljeve koji vas postupno vode prema većim izazovima. Postizanje tih malih ciljeva pridonosi osjećaju postignuća i jača vašu hrabrost.
  6. Prakticirajte Samosvijest i Mindfulness: Budite prisutni u trenutku i osvijestite vlastite reakcije na strah. Osvještavanje vaših misli i osjećaja pomaže vam bolje razumjeti i kontrolirati svoje emocije.
  7. Proaktivno Djelujte: Umjesto da pasivno čekate da se situacija razvije, preuzmite inicijativu i djelujte prema svojim ciljevima. Aktivno sudjelovanje često smanjuje osjećaj nemoći.
  8. Potražite Potporu: Razgovarajte s prijateljima, obitelji ili stručnjakom koji vas podržavaju i mogu vam pružiti korisne savjete i perspektive.
  9. Naučite iz Neuspjeha: Neuspjesi su prirodan dio života. Umjesto da se obeshrabrite, naučite iz njih i koristite ih kao priliku za rast i razvoj.
  10. Budite Strpljivi sa Sobom: Razvoj hrabrosti je proces. Ne očekujte od sebe da odmah postanete hrabri u svakoj situaciji. Budite strpljivi i ljubazni prema sebi.

Uplate primamo svim karticama, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 839 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

No Title

Rated 5,0 out of 5
23 veljače, 2023

Postovana Anita zelim da se zahvalim na svemu sto sam do sada cula od Vas a naravno i usvojila i svakoga dana usvajam nove informacije i lekcije slusajuci videa , ponovo radeci vezbe sa akademije. Iduci kroz dan, ponavljam nauceno, gledam i prihvatam promene i kod sebe i u odnosima sa okolinom. Moram reci da ste divna osoba i Vi ste moj uzor. Nadam se da cu bar priblizno u buducnosti biti puna ljubavi, saosecanja, neznosti, dobrote, lepote…kao i Vi. Beskrajno hvala

biximesarovic

No Title

Rated 5,0 out of 5
17 veljače, 2023

Trudim se da sve što čujem na susretu i svaki dan radim.Veselim se i jedva čekam novi susret i dragu Anitu koja me njenim glasom i savjetima smiruje.

nastjacujec

No Title

Rated 5,0 out of 5
3 veljače, 2023

Predivna izkušnja!Verjetno najbolj koristna za život. Hvala hvala hvala Anita!

Lucija Gosak

No Title

Rated 5,0 out of 5
3 veljače, 2023

Predivna izkušnja, vrjetno najbolj koristna za život!

Hvala hvala hvala Anita!

Lucija Gosak

No Title

Rated 5,0 out of 5
27 siječnja, 2023

Beskrajno hvala na svemu Aniti. Iz temelja mi je promenila život.

Probala sam na više načina da spoznam suštinu našeg postojanja, da uvedem korisne promene u svoj život i primenom istih da dovedem svoj život u red ali…. ništa nije imalo takav uticaj kao Akademija osobnog razvoja sa Anitom.

Danas, nakon dugo godina lutanja, moj život se vraća u kolosek. Imam još dosta toga da uradim ali znam gde da nadjem rešenje!

Beskrajno, od srca hvala na svemu. Zahvalna sam što su se naši putevi ukrstili i što znam da sam na dobrom mestu da napokon živim život kakav sam oduvek želela.

Hvala Anita. ❤️

zuza8221

No Title

Rated 5,0 out of 5
25 siječnja, 2023

Prvi dan odličan , drugi dan isto tako.

nadalaktic

No Title

Rated 5,0 out of 5
25 studenoga, 2022

Sta reci,odlicno iskustvo.U periodu dok je trajao tecaj desilo se par znacajnih promena u mom zivotu:promena posla,razvod,…Sve su to promene o kojima sam razmisljala i pre tecaja,ali nisam bila spremna da se suocim sa njima,nisam imala dovoljno samopouzdanja i vere u sebe.Anitina podrska,a isto tako i podrska cele grupe u smislu da pricamo o svemu,da radimo razne vezbe dosta me je osnazila.Obe stvari sam prosla i prevazisla na lagan nacin,bez nekih velikih tezina.

Suvisne su reci,treba proci kroz to iskustvo.

Recenica kojom se vodim otkako pratim Anitin rad ,a moglo bi se reci da je to od samih njenih pocetaka na YouTube je:

„Verujem u zivot,verujem u ljubav,verujem da se sve desava za moje najvise dobro,iako ja sada ,ne znam i ne vidim na koji nacin ce se sve resiti,….Ma jednostsvno ,za dalje,sve preporuke za sve sto radi Anita,bilo da su to seminari,akademija,video klipovi,…

I dalje sa velikom radoscu iscekujum nove ideje,nove videe,nove programe,uvek naucim nesto novo.Nacin na koji Anita nesebicno deli svoje znanje je uvek novo i inspirativno.

Zauvek ZAHVALNA❤️❤️❤️

Megi

Magdalena Ugrcic

No Title

Rated 5,0 out of 5
11 listopada, 2022

Maximalno10

Erik Bernobič

No Title

Rated 5,0 out of 5
22 rujna, 2022

moja namjera ;da spoznam svoju bit u ovome svijetu,da budem ono što uistinu jesam kako bih pomogao sebi i svojoj obitelji,da prihvatim i zavolim sebe, da kroz sve vas doživim istinsku ljubav, i da se oslobodim straha da iskazim ljubav prema svima,

Za sada hvala, vrlo interesanto, do danas nisam znao o povezanosti sa Rabom. ja sam sa Raba i danas sam slušao o Vašoj povezanosti sa Rabom, a posebno me interesiralo o energiji koju ste spomoinjali vezano za Rab. Silvio.

Silvio Jurešič

No Title

Rated 5,0 out of 5
6 rujna, 2022

Seminar!

Andreja Bahal
Skoči do alatne trake