Vježba manifestiranja, tehnika manifestiranja uz pomoć vode - s meditacijom - Anita Luis

PROGRAM JE ISTEKAO. MOGUĆE JE PONOVO KUPITI

meditacija_vježba_manifestiranja_uz_pomoć_vode

Vježba manifestiranja tehnika manifestiranja uz pomoć vode – s meditacijom

40 € 29,00 €

U ovoj neobičnoj, zanimljivoj vježbi/meditaciji možete vježbati manifestiranje na jedan potpuno novi način.

Zašto kupiti?

U ovoj neobičnoj, zanimljivoj vježbi/meditaciji možete vježbati manifestiranje na jedan potpuno novi način.

Na početku Vas očekuje kratko uvodno predavanje, dovodim Vas u visoku vibraciju, zatim mentalno svatko za sebe projiciramo energiju u vodu.

Odvojite 50 minuta samo za Vas, naručite i gledajte odmah! Ako imate pitanja u vezi ove vježbe pišite mi na anita@anitaluis.com

  1. Smanjenje Stresa: Meditacija pomaže smanjiti razinu stresa i napetosti u tijelu. Redovita praksa može potaknuti opuštanje i smirivanje uma.
  2. Poboljšanje Mentalne Klaritete: Meditacija može poboljšati kognitivne funkcije, uključujući pamćenje, koncentraciju i sposobnost rješavanja problema.
  3. Povećanje Samosvijesti: Prakticiranje meditacije može pomoći u razvijanju veće samosvijesti, omogućujući bolje razumijevanje vlastitih misli, emocija i reakcija.
  4. Promicanje Emocionalne Stabilnosti: Meditacija može pomoći u upravljanju emocijama, pomažući u smirivanju impulsivnih reakcija i jačanju emocionalne stabilnosti.
  5. Poboljšanje Kvalitete Sna: Redovita meditacija može pomoći u promicanju dubljeg i kvalitetnijeg sna. To može biti posebno korisno za one koji pate od nesanice.
  6. Smanjenje Anksioznosti i Depresije: Istraživanja su pokazala da meditacija može pomoći u smanjenju simptoma anksioznosti i depresije.
  7. Poboljšanje Imunološkog Sustava: Postoje dokazi koji sugeriraju da redovita meditacija može jačati imunološki sustav, pomažući tijelu da se bori protiv bolesti i infekcija.
  8. Poboljšanje Fizičkog Zdravlja: Meditacija može pomoći u snižavanju krvnog tlaka, poboljšanju cirkulacije i smanjenju upalnih procesa u tijelu.
  9. Povećana Kreativnost i Produktivnost: Meditacija može potaknuti kreativnost i poboljšati produktivnost tako što omogućava umu da se oslobodi od distrakcija i fokusira na bitne zadatke.
  10. Unutarnji Mir i Harmonija: Redovita meditacija može pomoći u postizanju dubljeg unutarnjeg mira i osjećaja harmonije, te doprinosi općem osjećaju blagostanja.

Uplate primamo svim karticama, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 839 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

.

Rated 5,0 out of 5
19 lipnja, 2024

Hvala draga Anita ❤️

Kristina

5.0 pet zvijezdica za kreaciju

Rated 5,0 out of 5
18 lipnja, 2024

Draga Anita,neizmjerno hvala sto djelis sa ljubavlju svoje tehnike.Nesebicno pomazes mom zdravlju i promjenama u zivotu.

Lidija

18.6.24

Rated 5,0 out of 5
18 lipnja, 2024

Draga Anita hvaaala,video je mocan i krecem u nove pobjede.Motivacijski si ucinila u meni preokret a meni vazan za moje zdravlje.

Lidija

Program za novac

Rated 5,0 out of 5
18 lipnja, 2024

Anita beskrajno hvala na kreiranju i deljenju programa za novac i obilje. U poslednje tri godine sam bila non stop na raznim programima ličnog razvoja, ali najveći napredak i najdublje “kopanje” po mojim ograničavajućim uverenjima i isceljivanje sam doživela upravo zahvaljujući tebi! Sveobuhvatan dubok i transformišući rad. Zaista vredi nemerljivo više od cene koju sam platila i već mi je donelo 10x toliko i materijalnog i još više nematerijalnog. Hvala do neba 🍀

Jelena

10+

Rated 5,0 out of 5
17 lipnja, 2024

Anita hvala ,cijeli program je odlican

Lijep pozdrav.💖

S.C

fatima.maksimovic@gmail.com

Rated 5,0 out of 5
17 lipnja, 2024

Anita, NESKONČNA hvala na ovom paketu-predavanju. ♥️🍀😀💐

Fatima

Izuzetno.

Rated 5,0 out of 5
16 lipnja, 2024

Cijeli program je izuzetan. Mnogo sam naučila. Hvala mnogo na tome.🥰

Vesna Lončarić

Odlično

Rated 5,0 out of 5
16 lipnja, 2024

Hvalaaa.

Brankica.

Savrsena tehnika

Rated 5,0 out of 5
16 lipnja, 2024

Neizmerno sam zahvalna! Ova tehnika tako dobro radi.

Mnogo hvala draga Anita!

Biljana

Pet

Rated 5,0 out of 5
15 lipnja, 2024

Radim sa Anitom oko godinu dana, slusala sam radionice, ucestvovala u Programu iz tezine u lakocu a sada u Energetskom teceju i mogu samo reci da je meni do sada mnogo pomogla. Rad na sebi je dugotrajan proces i znam da moram jos mnogo da ucim ali za sve u zivotu potrebna je praksa a ona se stice radom.Anita nije osoba koja samo lepo prica, ona ima alate sa kojima lakse postizete to sto vam je potrebno. Sa svakom njenom meditacijom osjeti se toliko jaka energija koja struji kroz vas .

Visnja Grubic
Skoči do alatne trake