Transformacija kroz čakre u 8 radionica

Transformacija tijela, svijesti, energije

Dobrodošli na radionice “Transformacija kroz čakre”!

Ovaj program od 8 radionica održan je kao dio radionica u programu mjesečne pretpate, izdvojila sam ih kao posebnu seriju radionica, koje tvore zasebni program transformacije svijesti i tijela kroz čakre.

U svakoj radionici obrađena je jedna čakra zajedno s primjerima i vježbama s energetskim tretmanom. Prolazeći kroz radionicu osjetit ćete obnovu, podizanje energije i svijesti te pročišćenje u onom životnom području za koje je nadležna određena čakra.

Na primjer: treća čakra – što radimo?
( transformacija kroz čakre )

Treća čakra, poznata kao “Manipura” na sanskritu “sjajni dragulj” ili “biserna svjetlost”, nalazi se u području solarnog pleksusa i najviše utječe na želudac, gušteraču, slezenu, probavni sustav, žučni mjehur, jetru i srednji dio kralježnice.

Treća čakra povezana je s elementom vatre, koji simbolizira snagu, energiju, transformaciju i volju. Povezuje se s osobnim identitetom, osobnom moći, samopoštovanjem, samopouzdanjem, hrabrošću i voljom. To je mjesto gdje se osjećaji preobražavaju u djelovanje. Vatreni centar odgovoran za metabolizam i transformaciju kako tjelesno tako i mentalno.

Blokade u ovoj čakri dovode do izazova sa samopouzdanjem, odlučnošću, prejedanjem i drugim poremećajima hranjenja, osjećajem bespomoćnosti ili pretjeranom kontrolom. Ova čakra utječe na osnaživanje, osobnu moć, hrabrot i akciju te manifestaciju ciljeva.

Osvještavamo: Volite li se i što radite s onom što ne volite u vezi sebe, poštujete li sebe i druge? Jeste li pošteni? Kritizirate ili optužujete li sebe ili druge? Prepoznajte li uzvišenost ili uniženost i što kada niste u pravu? Tražite li odobrenje drugih, vjerujete li u sebe, brinete li o sebi? Bojite se odgovornosti ili ste preodgovorni? Smatrate li se slabom ili jakom osobom? Kontolirate previše sebe ili druge?

Transformiramo: Svaka radionica sadrži vježbu hipnotičke meditativne prirode, vježbu koja odmah spaja praksu, logiku i podsvijest te mijenja uvjerenja, otklanja blokade, čisti i energizira. Odmah osjećate boljitak. Vježbe u radionicama su uvijek ugodne pune energetske podrške i pune univerzalne ljubavi i kanaliziranih poruka.

  1. 1 dodatna radionica za podizanje kundalini energije

  2. CIJENA I NAČIN PLAĆANJA:

Za sva pitanja obratite nam se putem emaila anita@anitaluis.com

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdice (na temelju 93 ocjene)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Odlično

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

Božanstvena, mila Anita…obasjava mi put na mom duhovnom razvoju, svojim programima, savjetima, meditacijama, podrškom. Lakše je, znam da nisam sama. Hvala ti do neba i nazad. Grlim dušom.

Adrijana Marija

super

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

odlicno

td

5

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

super

tijanadobrijevic

Pet

Rated 5,0 out of 5
25 studenoga, 2023

Divna Anita!

Bosiljka Nedeljković

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 rujna, 2023

Ako ste spremni na jedno putovanje koje će vam iz korijena promijeniti život, onda upišite Anitinu Akedmiju osobnog razvoja. Rezultate vidite odmah. Moja velika preporuka od srca ❤️❤️❤️

jgrujo

No Title

Rated 5,0 out of 5
30 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Napiši recenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
26 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 srpnja, 2023

Odlicno, meni bas pomaze za zdravstvenu anksioznost. Hvala Anita <3

Milena Stanojevic

No Title

Rated 5,0 out of 5
7 srpnja, 2023

Draga Anita veliko hvala na svom znanju koje si nesebično podijelila s nama. Ovo je najbolja investicija u mom životu.Dugo radim na sebi, puno sam toga promijenila i osvijestila. Zadnje dvije godine završila dosta tebnika, ali ova Akademija je nešto što mi je potvrdilo ono što moja duša cijelo vrijeme šapuće a ja joj ne vjerujem, sve je tako lako i život je divan, samo se moramo sami sebi maknuti sa puta. Draga Anita tebi, tvom timu i cijeloj našoj grupi želim svu sreću univerzuma, šaljem obilje ljubavi, svijetlite i dalje, zbog vas je ovaj svijet ljepše mijesto za život ❤️ Do nekog drugog susreta grlim te jako, Mirjana

Mirjana Turkalj

No Title

Rated 5,0 out of 5
23 lipnja, 2023

Nesto najlepse sto sam sebi moglada priustim, samo za moju dusu Beskrajno hvala predivnoj, prelepoj Aniti na svemu sto nam je prenela i poklonila nesebicno. Ta zena je jedna predivna dusa koja nije slucajno usla u moj zivot. Akademija i nasi susreti mi vec nedostaju ali imamo snimke pa ce tako ostati uvek da mozemo iznova gledati. Jos jedanput veliko hvala i preporucujem svima koji zele sebi dobro, da upisu Anitine tecajeve i sve sto ona radi da prate.

Puno ljubavi saljem svima koji ovo citaju

biximesarovic