Ti si Kreator – aktivno stvaraj svoj željeni život

Šteta je čekati da se želja ispuni i samo maštati dok pasivno, usamljeno ili nesigurno promatraš kako vrijeme prolazi, a tebe okolina ne razumije ili ne podupire onako kako ti to hoćeš. Život stalno daruje prilike, vidiš li ih? Usuđuješ li ih se iskoristiti? U ovom seminaru idi korak dalje i budi više no ikad osoba koja je spremna hrabro i aktivno stvarati prilike i uživati u pustolovinama ovog života. Sve je tu za tebe, ti već sve zaslužuješ i možeš! U seminaru iskusi taj doživljaj i saznaj kako ga pretvoriti u fizičko iskustvo.

Život nije odvojen od tebe. On se ne dešava tebi, već si ti Život i Kreator. Budi se i uživaj u znanju koje ti dolazi kao podrška i vodstvo da ti pomogne zablistati u svojoj moći i svjetlosti. Imaj ono što misliš da ti nedostaje, imaj svoju radost i svoj mir. Ljubav i podršku. Poštovanje i obilje. Zdravije tijelo i zdrav duh!


Osjećaj se jedinstveno, sigurno, voljeno, moćno i entuzijastično u sadašnjem trenutku i dalje…

O Seminaru

Seminar o povjerenju u sebe. Seminar o povjerenju u Život. Seminar koji te vodi u akciju u željenom smijeru.

Seminar koji ti daje konkretne alate i inspiraciju. O vibracijskoj usklađenosti sa željenim.

Seminar koji te VODI U SPREMNOST kroz PRAKTIČNU VJEŽBU.

Seminar o osobom razvoju. O snazi Svemira i tvoje Svjesnosti. O tvojem fokusu, namjeri koja ti je dana kao alat da budeš svjestan kreator.

Seminar na kojem ćeš osjetiti emocionalnu formulu uspjeha te osjetili ispiraciju za akciju.

Seminar koji otvara um i srce za hrabrost i spremnost tako da nadiđeš svoje sumnje i strahove i osjetiš da je ovo Svemir obilja koji tebe čeka. Sve te čeka da primiš ono što tražiš.

Ono što ti tražiš, traži tebe!

Cijena Seminara: 75 eura

Ovaj Seminar je snimka uživo održanog Seminara. Nakon kupnje, seminar možete gledati odmah, a na računu ostaje trajno tako da vježbe možete ponavljati više puta.

Manifestiraj, stvaraj život kakav želiš. Usvoji mindset uspjeha i ljubavi. Obilje te čeka.

Kreiraj odnose kakve želiš pune ljubavi, podrške i razumijevanja. Ti već jesi ljubav, osjeti to svaki dan.

Manifestiraj mir, moć i sigurnost. Možeš nadići svaku prepreku, svaki strah, sumnju. Kreator si!

Tko sam ja?

Moje ime je Anita Luis, ne mogu se svrstati niti u jedan okvir tko sam, ali kad govorim znat ćeš da je istina i imat ćeš osjećaj da se vraćaš kući jer ti duša govori, srce raste i um cvjeta. Znat ćeš da ti se Svemir obraća i da si važan dio njega. Osjetit ćeš da te viša Svijest obavija istinom, ljubavlju i podrškom. Životni učitelj ili duhovni učitelj bi bilo nešto što opisuje dio onoga što ja jesam. Ona koja ti daje viša znanja, energetsku podršku, praktična rješenja i vježbe koje ti donose obilje u život. Obilje ljubavi, insprijacije, snage, mira, milosti, slobode, a posljedično tome i obilje materijalnih dobara. Radost pronalaska sebe. Duša sam koja je ovdje došla donositi znanje. Imam 2 Youtube kanala, na hrvatskom i engleskom jeziku koji će ti služiti za sretan život.

Na mojim kanalima, u mojim seminarima i radionicama te na Akademiji osobnog razvoja prisjećaš se tko si. Moćan kreator. Vodim te natrag u tvoju moć i jedinstvenost, u osjećaj da si sklad, ljubav i radost. Dobivaš inspriaciju, mindset uspjeha i snagu za akciju. Kroz hipnotičke meditativne vježbe pripremaš svoj ego, svoj um za svoj ljepši bogatiji život. Mijenjaju se tvoja uvijerenja u ona koja ti služe. Tvoj um postaje inteligentniji. Tvoje tijelo vitalnije. Tvoj život svjetliji. Ne trebaš se nadati i čekati, nego uzmi život u svoje ruke i stvori ono što želiš jer ti to možeš! Znanje koje ti dajem ti donosi moć, samopouzdanje i povjerenje u sebe i život. Sve je već tu za tebe na ovoj planeti: ljubav, radost i obilje. Uživaj u svojem iskustvu ovdje!

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdice (na temelju 94 ocjene)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Transformacija kroz čakre

Rated 5,0 out of 5
5 prosinca, 2023

Nemogu ispričati (napisati).Ovo treba čuti,videti i osetiti.

Hvala draga Anita.🙏🙏🙏❤❤❤

Bosiljka Nedeljković

Odlično

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

Božanstvena, mila Anita…obasjava mi put na mom duhovnom razvoju, svojim programima, savjetima, meditacijama, podrškom. Lakše je, znam da nisam sama. Hvala ti do neba i nazad. Grlim dušom.

Adrijana Marija

super

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

odlicno

td

5

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

super

tijanadobrijevic

Pet

Rated 5,0 out of 5
25 studenoga, 2023

Divna Anita!

Bosiljka Nedeljković

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 rujna, 2023

Ako ste spremni na jedno putovanje koje će vam iz korijena promijeniti život, onda upišite Anitinu Akedmiju osobnog razvoja. Rezultate vidite odmah. Moja velika preporuka od srca ❤️❤️❤️

jgrujo

No Title

Rated 5,0 out of 5
30 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Napiši recenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
26 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 srpnja, 2023

Odlicno, meni bas pomaze za zdravstvenu anksioznost. Hvala Anita <3

Milena Stanojevic

No Title

Rated 5,0 out of 5
7 srpnja, 2023

Draga Anita veliko hvala na svom znanju koje si nesebično podijelila s nama. Ovo je najbolja investicija u mom životu.Dugo radim na sebi, puno sam toga promijenila i osvijestila. Zadnje dvije godine završila dosta tebnika, ali ova Akademija je nešto što mi je potvrdilo ono što moja duša cijelo vrijeme šapuće a ja joj ne vjerujem, sve je tako lako i život je divan, samo se moramo sami sebi maknuti sa puta. Draga Anita tebi, tvom timu i cijeloj našoj grupi želim svu sreću univerzuma, šaljem obilje ljubavi, svijetlite i dalje, zbog vas je ovaj svijet ljepše mijesto za život ❤️ Do nekog drugog susreta grlim te jako, Mirjana

Mirjana Turkalj