vitalno i lijepo tijelo
program_za_vitko_vitalno_i_lijepo_tijelo_anita_luis_sanja_rađenović

<

Imaj tijelo u kojem uživaš živjeti!

Smršavi bez dijete!

Program za lijepo tijelo s lijepom energijom Zgodna ja – Samopouzdana ja – program za tijelo, um i dušu!

Stroge dijete u kojima gladuješ ne donose dugoročno željeni rezultat. U više od 90% dijeta vrati se i više kilograma nego prije početka dijete ! ! !

Pogledajte ovaj video

SUDJELUJ NA BESPLATNOM UVODNOM PREDAVANJU – Savjetovanju

Prijavite se i odmah pogledajte Besplatno uvodno predavanje, link Vam stiže na e-mail.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: . You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

U Programu za vitko, vitalno i lijepo tijelo dobivaš:

8 susreta UŽIVO +1 gratis susret mjesec dana nakon završetka programa, susret za podršku i feedback

STALO NAM JE DO TVOG USPJEHA!

9 snimljenih lekcija Sanje Rađenović

Seminari i radionice s vježbama Anite Luis Žugec

Edukacija, savjeti, vježbe, podrška za trajnu promjenu

Svi susreti održavaju se putem Zoom Meetinga od 18 do 20 sati (lokalno vrijeme Zagreb/Beograd GMT+1)

Imati željeno tijelo bez dijete je moguće! Saznaj kako!

Vježbanje discipline energijom moranja i oduzimanja nikada ne daje održiv i trajan rezultat. U željeno tijelo treba doći lako, svjesno, s ljubavlju i pozitivnom voljom.

Zašto svakako trebaš iskoristiti priliku i biti dio ovog programa?

Tijelo je odraz tvoje energije. Kroz vitko i zdravo tijelo nesmetano protječe slobodna energija i zahtjeva život u skladu s dušom. Proces kojim te želimo provesti ima namjeru osloboditi tvoju energiju da osjetiš ljubav do sebe i života te duboku moćnu motivaciju. Zdravlje je tvoje prirodno stanje. Želimo da se um, tijelo i duša sinkroniziraju te da tvoj život postane sklad ljepote i vitalnosti. Želimo ti vratiti radost, strast i smisao života. Taj novi osjećaj unutar tebe stvorit će istinsku motivaciju da promijeniš svoj odnos prema sebi a to će rezultirati novim tijelom. Tijelom u kojem uživaš živjeti! 

U ovom programu radit ćemo na tri aspekta. Fizičkom, emocionalnom i mentalnom. 
Kroz vođenje dnevnika hranjenja osvijestit ćeš koliko i zašto jedeš, saznat ćeš kako i kada su se poremetili tvoju zdravi unutarnji impulsi za sitost i glad. Vidjet ćeš poveznicu emocija i hranjenja te od kojih emocija želiš pobjeći i zašto ih se bojiš. S čime “podsvjesno” misliš se ne možeš suočiti i zašto pristaješ na život u kojem ne uživaš živjeti. Svjesnost će ti dati prostor za izbor i tada ćeš shvatiti kolika je moć u tvojim rukama. Sve je puno lakše i brže nego što se čini, pogotovo uz vodstvo i podršku.

8 susreta uživo + 1 gratis susret

Svi susreti održavaju se putem Zoom Meetinga od 18 do 20 sati (lokalno vrijeme Zagreb/Beograd GMT+1)

Datum Učitelj
1. Srijeda 20. travnja/aprila Sanja & Anita
2. Utorak 26. travnja/aprilaSanja & Anita
3. Srijeda 4. svibnja/majaAnita
4. Utorak 10. svibnja/majaSanja
5. Srijeda 18. svibnja/majaAnita
6. Četvrtak 26. svibnja/majaSanja
7. Srijeda 1. lipnja/junaAnita
8. Četvrtak 9. lipnja/junaSanja
9. Subota 9. srpnja/jula GRATIS – Q&A, FeedbackSanja & Anita

+ 9 snimljenih lekcija

Sanje Rađenović

 1. 1. MOJA PRIČA
  Osobno iskustvo kako sam se kao 13-togodišnja djevojčica odlaskom na nepromišljenu dijetu odvojila od sebe, svojih unutarnjih impulsa i razvila poremećaj hranjenja.
 1. 2. POSTAVLJANJE SVJESNE NAMJERE
  Dugo sam godina tražila izlaz iz poremećaja hranjenja tako što sam odgovornost za ono što moram promijeniti u sebi i svojem životu stavljala u tuđe ruke. Svjesnost da nitko osim mene ne može odraditi posao koji će dovesti do promjene, jasan cilj i namjera doveli su me do slobode i željenog tijela.
 1. 3. VJEŽBA – SAVRŠENA JA
  Novo tijelo zahtijeva novu energiju unutar vas. Ovo je savršena vježba kojom ćete se služiti tijekom cijelog procesa. Imat ćete priliku osjetiti koju energiju morate imitirati kako bi ona privukla u vaš život ono što vam je potrebno da s lakoćom dođete do cilja i ostanete u željenom tijelu.
 1. 4. ZAŠTO SAM SE PREJEDALA?

 2. U ovom videu vam želim osvijestiti da mehanizam samoregulacije hranom ima jako dobru i korisnu ulogu u vašem unutarnjem sustavu.
 3. Važno je osvijestiti zašto se unutar vas javlja poriv za prejedanjem, koja vasa nesvjesna potreba nije zadovoljena i kako ju možete zadovoljiti na orginalan način.

+

 1. 5. UNUTARNJE DIJETE
  Da li znate li da vi niste krivi sto ne možete prestati žudjeti za hranom? Da li znate da unutar vas živi gladna djevojčica koju krivom hranom hranite? Osvještavanjem Vašeg unutarnjeg djeteta i njegovih potreba možete iscijeliti vas nagon za prejedanjem i razviti prekrasan odnos koji će vas potpuno transformirati.
 1. 6. VJEŽBA UNUTARNJE DIJETE
  Ovom kratkom vježbom odmah ćete dobiti uvid koja vaša unutarnja potreba nije zadovoljena i nesvjesni toga pokušavate ju zadovoljiti hranom.
 1. 7. UNUTARNJI KRITIČAR
  Vježbanje discipline nikada vam neće dati trajni i održivi rezultat. U željeno tijelo morate moći doći lako i svjesno.
 2. Lakoću ce vam dati nježnost, suosjećanje i razumijevanje sebe.
 3. Ti resursi biti će vaši najveći saveznici do željenog tijela.
 1. 8. STRUKTURIRANO HRANJENJE I ODVAJANJE OD NAGONA ZA PREJEDANJEM
  Od prvog dana potrebno se hraniti onako kako ćete se hraniti cijeli život.
 2. Želim vas kroz vlastitu priču inspirirati i motivirati da odustanete od dijeta. Naučit ću vas sto je strukturirano hranjenje i kako mi je ono dalo osjećaj sigurnosti.
 3. Također, zajedno ćemo osvijestiti što je nagon za prejedanjem i kako se suočiti s njime.
 1. 9. UŽITAK
 2. Jedan od mojih najčešćih uzroka za prejedanjem je bio nedostatak užitka.
 3. Koliko god da sam si željela i mogla priuštiti, sve što sam mislila da će me ispuniti ni u čemu nisam mogla u potpunosti i istinski uživati kao u hrani.
 4. Zašto je to bilo tako i kako sam dovela užitak u svoj život prenijet ću vam u zajedničkom radu.

+ Seminari i Radionice s vježbama Anite Luis Žugec

1. Seminar Ljubav i Samopouzdanje – 4 školska sata predavanja i vježbi – Ljubav prema sebi je LJUBAV prema SVEMU, a rezultira srećom, zdravljem i uspjehom na svim područijma života. Putokaz i praktični konkretni primjeri što raditi, kako razmišljati i kako se ponašati prema sebi u ugodnim i neugodnim situacijama. Osvijestite što stvarno / podsvjesno mislite o sebi, kakav je vaš odnos prema vama samima i kako to utječe na vašu mentalnu, emocionalnu, fizičku čak i financijsku dimenziju života.

Ljubav prema sebi je uvjet za zdravo tijelo jer ono opstaje samo u zdravom duhu. Održavati vitalnost, ljepotu i vitkost je prirodno i lako ako je ljubav pozadina i temelj vaših odluka i akcija. Smršaviti je također puno lakše i prirodnije nego što mislite. Ako ste navikli na stoge dijete i moranja onda i sami znate kako takav način nije dugoročno održiv. Vaše hranjenje i život treba biti ljubav i radost, nježnost i ugoda. Tko će vas voljeti ako vi sami sebe ne volite?

Samopouzdanje proizlazi iz ljubavi i lakoće življenja a iz njega proizlazi uspjeh u svakom dijelu i svakoj odluci koju namjeravate provesti.

2. Seminar Izlaz iz težina u lakoću – 7 školskih sati predavanja i vježbi – Da bi se nadišli automatski porivi i akcije te nesvjesno ponašanje potrebno je osvijestiti uzroke ali i razumjeti kako tijelo reagira poput unaprijed programiranog robota. Moguće je nadići programe i zamijeniti ih novima. Moguće je ostati svjestan promatrač i donijeti svjesnu odluku, imati izbor. Izbor je uvijek utemeljen u dvije energie a to su u osnovi ili ljubav ili strah. Kroz ovaj seminar pun praktičnih vježbi koje mijenjaju podsvijest naučit ćete vratiti volju i moć u svoje ruke te izaći iz negativnosti u lakoću življenja.

3. Webinar/radionica Mijenjamo uvjerenja s praktičnim vježbama

2 školska sata predavanja i vježbi – promijeniti uvjerenje znači promijeniti život koji živiš. Kad se promjene uvjerenja poput “Ja sam takva” “Takva je moja genetika” “Ja to ne mogu” “To je teško” i slično tada se svijet mijenja. Kad se promijeni mindset, mijenja se podsvjesni automatizam, mijenja se emocija, mijenja se energija i rezultat je drugačiji!  Nauči detektirati blokade u obliku štetnih uvjerenja te ih brzo lako efikasno zamijeniti korisnim konstruktivnim pozitivnim uvjerenjima.

Prijavite se i odmah pogledajte Besplatno uvodno predavanje, link Vam stiže na e-mail.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: . You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Cijena za sve oblike plaćanja

600 € 540 €

Kroz vođenje dnevnika hranjenja osvijestit ćeš koliko i zašto jedeš.

Saznat ćeš kako i kada su se poremetili tvoji zdravi unutarnji impulsi za sitost i glad. 

Vidjet ćeš poveznicu emocija i hranjenja te od kojih emocija želiš pobjeći i zašto ih se bojiš. 

S čime “podsvjesno” misliš se ne možeš suočiti i zašto pristaješ na život u kojem ne uživaš živjeti. 

Svjesnost će ti dati prostor za izbor i tada ćeš shvatiti kolika je moć u tvojim rukama. 

Sve je puno lakše i brže nego što se čini, pogotovo uz vodstvo i podršku.

Želimo da odustaneš od dijeta i da se od prvog dana ovog moćnog procesa počneš hraniti onako kako ćeš se hraniti cijeli život i onako kako bi se hranila da već danas imaš tijelo koje želiš. 

Anita & SANJA

Tko će biti tvoji učitelji?

vitalno i lijepo tijelo
Sanja Rađenović

Moje ime je Sanja.

Još kao djevojčica sanjala sam da pažljivo slušam ljude i pomažem im da razriješe svoje životne probleme. Oduvijek me zanimala psihologija i voljela sam duboko promišljati o smislu ovoga života.
Kao 13- godišnja djevojčica razvila sam poremećaj hranjenja i narednih 20 godina kao da je cijeli moj život bio posvećen istraživanju kako da izliječim svoju dušu i tijelo. U mojoj tridesetoj godini slušajući predavanje jednog psihoterapeuta i duhovnog učitelja zaljubljujem se u psihologiju i počinjem osjećati da izlaz iz moje životne drame postoji.
Narednih 10 godina educirala sam se na području tjelesno orijentirane psihoterapije, somatic experience- terapije u radu s Anitom Luis Žugec, NLP coachinga.
Prošla sam duboku osobnu transformaciju kroz dugogodišnji rad sa psihoterapeutima i ta posvećenost istraživanju sebe još uvijek traje. Smatram da je moje osobno iskustvo poremećaja hranjenja i izlazak iz njega moj najveći resurs u radu s osobama koje prolaze isti ovaj životni izazov. Zahvalna sam životu sto mi je pružio priliku da iscijelim sebe i zato danas s velikom strašću želim pomoći svakome tko uđe u moj život i zatraži moju pomoć. Autor sam Instagram profila emocionalno hranjenje na kojem već pet godina dijelim svoje znanje i iskustva.
Danas živim slobodan, autentičan i ispunjen život i moje tijelo je odraz toga.

Pratite me na Instagramu @emocionalno_hranjenje

vitalno i lijepo tijelo
Anita Luis Žugec

Moje ime je Anita, ja sam duhovni učitelj koji donosi znanje, visoku svjesnost i energetsku podršku s puno svjetlosti i ljubavi provedivo u praksi. U više od 10 godina iskustva, svjedočila sam pozitivnim promjenama više od 1000 ljudi te svoje znanje želim prenijeti svijetu. Imam 2 Youtube kanala, na hrvatskom i engleskom jeziku po kojima me većina od Vas prepoznaje

Na mojim kanalima možete gledati videozapise o osobnom razvoju, slušati besplatne opuštajuće vođene meditacije i sudjelovati u besplatnim i plaćenim sesijama uživo. Ovo je sretno mjesto gdje ćete pronaći ljubav, mudrost, radost, visoke vibracije, inspiraciju, besplatne vođene meditacije… Naučite upravljati svojim fokusom i energijom i tako ići u višu svjesnost i manifestirati s lakoćom svoje ciljeve. Budite najbolja verzija sebe! Neprestano se mijenjajte, težite boljem s lakoćom i radošću, dopustite sebi blaženstvo na ovom svijetu, dopustite sebi obilje, ljubav i uvažavanje. Budite ono što uistinu jeste! Vjerujte životu i budite kreator svog lijepog života. Pronađite unutarnji mir i opustite se.

Zadovoljni sudionici naših seminara i radionica:

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Račun za uplatu Programa za plaćanja u Eurima : 486 €

Anita Zugec

Avenida Ernesto Sarti 14, 38660 Torviscas – Adeje, Tenerife, Spain

IBAN: ES74 2100 6938 8802 0016 3911

SWIFT/BIC code: CAIXESBBXXX

Caixa Bank

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita.zugec@gmail.com ili telefona/Vibera na
+385 95 355 1400

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 478 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Exstra da ima 100 zvezdica sve bi dao

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Hvla ti Anita jako si pozitivna i lepo ja slusati te i dobar si ucitelj sve sto radim uspeva. Hvala ti sto postojis.

Boki

Divno

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Hvala.

Gordana

Izvanredno

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Hvala puno Anita, divan glas, divna energija kojom zračite. Sve poznato ali nedovoljno osvješćeno i primenjeno u praksi ali uz vašu pomoć će se to promijeniti.♥️

Željka

Hvala 🙏

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Draga Anita,

Hvala neizmerno na učenju koje nam deliš.

Mira

Hvala

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Izuzetno korisna radionica, sve znamo i opet, ne znamo. Hvala neka svima bude na najviše dobro ♥️

Gordana

Prva radionica

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Hvala draga Anita ovo je predivno meni bas u pravom trenutku hvala hvala Bogu hvala tebi hvala hvala

NERMANA

Odlicno

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Hvalaaaa

Stasa

Sve je moguće

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Fascinantna priča. Čovjek sam mijenja svoju sudbinu.

Hvala

Pozdrav

Mile Buha

5

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Superiska ❤I suze su lek za dusu

Hvala ti

Jelena

odlicno

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Jako dobro.Hvala.

Dusko