Program za obilje i uspjeh! - Anita Luis

Program za obilje i uspjeh

PROGRAM JE ISTEKAO. MOGUĆE JE PONOVO KUPITI

Najprije pogledaj konkretan video kako:

Program za obilje i uspjeh

Program za financijsku bezbrižnost!

Step-by-step 8 tjedni program za novac i uspjeh za svakoga tko želi imati više obilja i uspjeha, osjetiti bezbrižnost, slobodu, radost, rast!

8 tjedana, svakog utorka u 19 sati

Radionice s vježbama koje ostaju kao snimke u vašem korisničkom računu tako da ih možete gledati i raditi kasnije!

PREDAVANJA + PITANJA I ODGOVORI + VJEŽBE KOJE MIJENJAJU ŽIVOT


Nije nužno sudjelovati uživo na radionicama i vježbama ukoliko vam vrijeme održavanja ne odgovara, snimke će se nalaziti u vašem korisničkom računu.

Trajanje svake radionice je otprilike 2 sata, a održavaju se putem programa Zoom.

Teme radionica i vježbi u programu:

  1. ✔️ Detox radionica s vježbom izlaz iz negative, duga, briga, stresa – kako se fokusirati kad je izazov najveći
  2. ✔️Q&A radionica podrške s vježbom Novac kao disanje: uvijek dovoljno
  3. ✔️ Više novca i uspjeha kroz samopouzdanje radionica s vježbom
  4. ✔️ Q&A radionica podrške s vježbom Ja sam uspješna vrijedna cijenjena osoba
  5. ✔️Novac i ja radionica o odnosu s novcem i obiljem s vježbom
  6. ✔️ Izvrsnost u lakoći – fokus, rad i energija
  7. ✔️ Svjesno kreiranje – manifestiranje obilja
  8. ✔️ Q&A radionica podrške s vježbom Riješeno je, dovoljno je, kako manifestirati, otpustiti i dopustiti

Što ćeš postići i dobiti sudjelovanjem?

Samopouzdanje, fokus, energiju i mindset osobe koja je uspješna i živi u obilju!

Razumijevanje – da je sve Mindset! promjenom uvjerenja mijenjaju se misli, emocije zatim navike a onda i odraz u ogledalu. Svijet je samo ogledalo. Život je percepcija. Promijeni osobnost i živi novi željeni život: ostvari cilj, postani slobodna osoba. “Napoleon Hill”: Misli i postani bogat.

Motivaciju – Ja sam mogla, drugi su mogli, možeš i ti!
Podršku – osmotjedni program edukacije, uz snimke, u kontinuitetu, uz pitanja i odgovore, meditativne vježbe koje mijenjaju mindset lako i brzo
Sigurnost i jasnoću – jasni odgovori i step-by-step pristup s praktičnim primjerima

Kako razmišljaju i reagiraju uspješni i bogati ljudi? Osjeti obilje, osjeti da si već bogata osoba!

Kako prodati, kako razviti biznis, kako osjetiti ekspanziju? Kako razmišljati i privući kupce, interes, partnere i pomoć.

Kako se fokusirati na rješenja i prilike, biti optimistična osoba spremna na akciju i investiranje u pravom trenutku?

Kako se otvoriti uspjehu, nadići strah od neuspjeha i perfekcionizam. Kako osvijestiti izazove i razviti podršku umjesto kritike.

O radionicama i vježbama

U programu te čeka radionica za izlaz iz negativnosti i stresa u vezi rada, novca i ciljeva. Osjećaj i mindset oslobođenja od dugova i ograničavajućih uvjerenja temeljenih na manjku novca, izbora, prilika i rješenja. Nauči kako zapravo funkcionira život, životna energija i kako mijenjati svoju neželjenu životnu realnost u željenu životnu realnost.
Nauči kako se fokusirati kad je izazov najveći, kad ti je najteže. Kako vjerovati u rješenje i obilje čak i onda kada te možda muči anksioznost i hrpa briga. Kako unatoč izazovu u svoju svijest ugraditi uvjerenje “uvijek dovoljno”.

O radu – rad i novac kako su povezani i pod kojim uvjetima, saznaj i počni osjećati i misliti tako da novac radi za tebe.

Samopouzdanje, slika o sebi, osobna moć i uspjeh su itekako povezani! Ispravi ili poboljšaj sliku o sebi, nauči biti samopouzdana osoba, samodostatna, moćna i slobodna koja se nosi sa svakim izazovom. Osoba koja svuda vidi zlatne prilike, koja je radosna, ispunjena i zahvalna. Osvijesti svoje sposobnosti, iscijeli i otpusti neuspjehe iz prošlosti, nauči što je uspjeh i što je životni put, što su životna iskustva te čemu te uče. Osjeti i usvoji kao prirodno: ja mogu, ja znam, ja hoću, ja imam pripremi se za akciju i postani osoba otporna na sumnje i kritike. Osjeti kako “dišu”, kako razmišljaju i osjećaju bezbrižno bogati. Osjeti da si bogat i slobodan čovjek.

Odnos s novcem i energija novca: nauči i upotrijebi znanje u svojem životu! Novac kao energija razmjene? Novac kao životna energija, teče poput zraka kroz naše živote? Otvori se za primanje i davanje novca. Osvijesti svoja toksična vjerovanja o novcu i zamijeni ih pozitivnim i konstruktivnim uvjerenjima! Promijeni novac kvari ljude, nisam dovoljan, bogati su loši, ne zaslužujem, za novac treba teško raditi i boriti se, nemam sreće, ne znam kako doći do novca, novac je kriv za moje probleme, ljutnja na novac ili čak mržnja prema novcu zbog minusa ili dugova – vodit ću te u otkrivanje uvjerenja te laku i brzu promjenu! Pozitivno, lako, ugodno i konstruktivno do blagostanja i obilja!

Radionica manifestiranje – proces kreiranja kao prirodan životni proces. Ti si kreator – što to znači, kada, kako i zašto kreiraš to što kreiraš? Kako svjesno kreirati željeno umjesto neželjenog? Nauči pravila kreiranja, pravila emocije, misli, energije! Kada mirovati, kada napraviti pravu akciju u pravo vrijeme i kako otpustiti? Vodim te u vježbe vizualizacije, afirmacije, kreiranja nove željene realnosti.

Snimke svih radionica i vježbi ostaju u tvom korisničkom računu sljedeća 3 mjeseca nakon završetka osmotjednog programa tako da možeš mnogo puta gledati i ponavljati vježbe!

Cijena Programa te garancija na zadovoljstvo:

520.00 €

Ukoliko nas želite kontaktirati za plaćanje na do 5 rata možete na anita.zugec@gmai.com

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!!!
Nakon održane druge radionice u drugom tjednu možeš zatražiti povrat novca ukoliko nisi zadovoljna / zadovoljan programom. Dakle, imaš 14 dana od dana početka programa kao rok u kojem možeš zatražiti i dobiti 100% povrat investiranog novca u ovaj Program.

Prijavi se

Polaznici Seminara i Radionica o novcu:

Ovaj dvodnevni seminar mi je potpuno promijenio život! Bila sam podstanarka, jedva sam spajala kraj s krajem… Danas živim u kući na moru, imam stabilan posao i nevjerojatnog čovjeka u mom životu već dvije godine. Kreirala sam svoju novu realnost zahvaljujući najdražoj Aniti i njezinoj energiji Hvala ti!! – Daniel O.

Otkada je Anita u mom životu, zračim pozitivne misli i osjećaje, moja se realnost potpuno promijenila. Moj način života se promijenio. Bio sam na vrlo mračnom mjestu, a upravo sam dobio posao koji sam želio i konačno sam se riješio duga zahvaljujući vježbama sa ovog seminara. Hvala ti do neba! – Zdenka K.

Pomoću seminara o novcu promijenila sam svoja uvjerenja, Anita mi je pomogla na radu na sebi i događaju mi se čuda na svim poljima. Ne odustajte od svojih snova, kupite na seminar i uživajte u predivnoj energiji! – Milka S.

Vec 10 dana ujutro radim vašu meditaciju za novac koja je preeeeedivna… opušta, donosi mir, lakoću i shvatis da zaslužuješ SVE… Toliko mi je drago da sam donijela odluku da se prijavim za seminar, a i tih 100€ dolazi jer ih zaslužujem i ja i svi koji ovo čitaju… ❤️ – Danica D.

Tri puta zaredom sam gledala seminar, ,skontala sam moje kočnice za obilje novca, HVALA TI PUNO 💞🙏. Tatjana. M

Ovdje sam se totalno prepoznala. Tek sam počela raditi na sebi. Polako menjam uverenja i sve ide na bolje, i slušam svakodnevno tvoje meditacije o privlačenju novca i jako puno mi pomažu 😍❤️ – Svetlana. S.

Prava Istina! Sve to sto si ispričala na seminaru i sama primjenjujem nakon dugo godina duhovnog ucenja i raznih iskustva na svim poljima zivota. <3 – Aleksandra. D

Kad sam počela vježbati i govoriti … riješeno je, ja to zasluzujem, ja zaslužujem da imam sve što mi je potrebno i više nego što mi je potrebno u životu, sve dobro o čemu sanjam da imam, – ja zaslužujem sve najbolje u zivotu – ja sam slobodna – život je predivan i magičan – ja volim zivot i zivot voli mene. Sada zivim financijsku slobodu i slobodu i radost na svim poljima zivota. <3 Duboko iz duše i srca hvala ti predivna, predivna dušo. – Ana B.

Hvala Anita ❤❤❤novac mi pristiže kao bujica❤❤❤ – Dragana B.

Draga Anita , samo da vam zahvalim , u roku dva dana sam imala manifestaciju, potpuno neočekivanu 🥰 – Iva M.

Draga Anita ❤️!

Ovaj seminar za novac je zaista predivan. Tempo meditativnih vježbi je lagan i lijep što daje veliku ugodnost i opuštenost pri slušalju.

I sama sam velika duhovna osoba i sve što ste rekli živim punim ❤️.

Do sljedećeg slušanja 😊. Šaljem vam velik pozdrav 😊🤗. – Tereza H.

Hvala od srca.Boja glasa predivna.Prvi put da nisam osećala otpor,samo lakoću i osetila sam zaista da ja jesam obilje i imam obilje tako lako tako lako.😴😴 – Đurđa H.

Draga moja, ovaj seminar mi je pomogao da shvatim da sam vrijedna i sposobna osoba kao i ostali – kao i bogati ljudi, da cijenim sebe i svoj rad te svoje sposobnosti. Što reći nego hvala!! -Sandra Đ.

Što kažu zadovoljni sudionici programa:

Tko sam ja?

Moje ime je Anita Luis Žugec, ja sam trenerica, duhovna iscjeliteljica i učiteljica koja vam daje viša znanja i energetsku podršku, praktična rješenja i vježbe. Imam više od 15 godina iskustva u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi i želim svoje znanje prenijeti svijetu. Imam 2 Youtube kanala, na hrvatskom i engleskom jeziku po kojima me većina od Vas prepoznaje

Na mojim kanalima možete gledati videozapise o osobnom razvoju, slušati besplatne opuštajuće vođene meditacije i sudjelovati u besplatnim i plaćenim sesijama uživo. Ovo je sretno mjesto gdje ćete pronaći ljubav, mudrost, radost, visoke vibracije, inspiraciju, besplatne vođene meditacije… Naučit ćete upravljati svojom podsviješću i preći na višu razinu postojanja, manifestirati svoje ciljeve, uskladiti se sa svojom dušom, živjeti svoj vrhunski život. Budite najbolja verzija sebe! Neprestano se mijenjajte, težite boljem s lakoćom i radošću, dopustite sebi blaženstvo na ovom svijetu, dopustite sebi obilje, ljubav i uvažavanje. Budite ono što uistinu jeste! Vjerujte životu i budite kreator svog lijepog života. Pronađite unutarnji mir i opustite se.

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 776 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Odlično

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Aaaaa….predivno!

Ksenija

Divno

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Hvala Vam na besplatnom programu do neba. Svaku večer zaspim i budim se sa meditacijom Bezbrižnost i povjerenje u život. Imate divan glas i energiju. Hvala što svoje znaje djelite sa nama🙏❤️

Patrizia

Radijatori

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Draga Anita ovo je bilo nesto predivno,moja bol u zelucu lijevo i desno je vibrirala osjetila sam energiju kao da sam radijator kao da sam krilca na klimi strujala je energija isplakala sam sve moguce

Tisucu puta hvala sto postojis

Iva

Odlično

Rated 5,0 out of 5
24 svibnja, 2024

Odlično,izvrsno,podržavajuće,poticajno…

Hvala!

Ksenija

Draga Anita,

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Hvala od ❤️

Ljubica

Odlično

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Draga Anita, puno hvala za vaš program i puno sreće u daljnjem radu; vama i vašim najdražima šaljem ljubav i mir❤❤❤

Alma

SUPER

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Draga Anita HVALA za ves program❤️💫🧞‍♂️

Nastja

Odlično

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

Draga Anita iz srca hvala za ves program❤❤❤

Klavdija

5,0

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

Hvala od srca draga Anita na poklonjenom programu. Moram reći da sam redovito slušala, vježbala, i stvarno djeluje. Svakodnevno odvojim vremena za vježbu, afirmacije, pogotovo ujutro prije posla ili početka dana. Ono što moram naglasiti da sam osjetila promjenu u svom ponašanju, tj. reakciji na izazov, situaciju i sl.

Zato ti Anita još jednom zahvaljujem od srca jer mi je ovo stvarno puno značilo i pomoglo.

Lp

Sandra Barbir Joja

Sandra Barbir Joja

🌹🌹🌹🌹🌹 22. svibanj 2024.

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

HVALA DRAGA ANITA♥️🙏♥️

Brankica
Skoči do alatne trake