Program za novac, obilje, uspjeh NOVO - Anita Luis

Postani izvrstan / Postani izvrsna

Program koji snove i ideje pretvara u jasne smjernice, vodstvo, ciljeve te opipljivu fizičku realnost

Program koji mijenja život

Step-by-step 9 tjedana program za novac i uspjeh za svakoga tko želi imati više obilja i uspjeha, osjetiti bezbrižnost, slobodu, radost, rast!

*Program s garancijom na zadovoljstvo!

Zašto je ovaj program najbolji program za tebe sada?

Znaš da želiš više! Vrijeme je za izvrsnost! Vrijeme je za uspjeh!

Ne želiš više gubiti vrijeme, energiju, novac

Želiš se osloboditi dugova, briga, stresa zbog novca

Imaš osjećaj: previše rada, a premalo rezultata

Želiš inspiraciju, osjećaj samodostatnosti, moći, slobode

Želiš više klijenata, više profita, želiš uspješan biznis

Spreman/spremna si za promjenu, ekspanziju, boljitak

Jer ovaj program nadu i snove pretvara u korak po korak opipljivu realnost! Shvatit ćeš da je moguć !!! Mogće je i za tebe: više novca, više slobode, više lakoće

Izaći ćeš iz “siromašnog” u bogati mindset

Program za novac, obilje, uspjeh

Za najbolji rezultat, što se očekuje od tebe?

Imat ćeš najbolji rezultat ako vježbe iz svake tjedne radionice ponoviš barem jednom na dan, 5 puta na tjedan po dvadesetak minuta. Dakle, ovaj program donijet će ti najbolji rezultat ako mu posvetiš 20tak minuta svaki dan barem 5 dana u tjednu.

9 tjedana, svakog utorka u 18 sati, seminar plus 9 radionica s vježbama

Radionice s vježbama koje ostaju kao snimke u vašem korisničkom računu tako da ih možete gledati i raditi kasnije!

PREDAVANJA + PITANJA I ODGOVORI + VJEŽBE KOJE MIJENJAJU ŽIVOT


Nije nužno sudjelovati uživo na radionicama i vježbama ukoliko vam vrijeme održavanja ne odgovara, snimke će se nalaziti u vašem korisničkom računu.

Seminar plus 6 radionica su snimke koje se prema tjednom rasporedu dodaju u vaš korisnički račun, a tri radionice se održavaju uživo svaki treći tjedan. Trajanje radionica je do 2 sata, a održavaju se putem programa Zoom.

Teme radionica i vježbi u programu:
  1. Sninke radionica plus uživo radionice
  2. ✔️Detox radionica s vježbom izlaz iz negative, duga, briga, stresa – kako se fokusirati kad je izazov najveći, snimka
  3. ✔️ Više nego dovoljno novca, snimka
  4. ✔️ Uživo radionica identifikacije ega – stvorimo nova korisna uvjerenja a poništimo stara siromašnog mindseta
  5. ✔️Izvrsnost u lakoći – fokus, rad i energija – što god da radiš možeš biti izvrstan / izvrsna i u obilju, snimka
  6. ✔️Radionica za samopouzdanje i osobnu moć s vježbom Ja sam uspješna vrijedna cijenjena osoba, snimka
  7. ✔️ Uživo Novac, rad, uspjeh i ja. Radionica otvaranja za primanje, dopuštanje, moć
  8. ✔️ Radionica svjesno kreiranje – manifestiranje obilja. Nauči važna pravila energije, fokusa i namjere-snimka
  9. ✔️Uživo radionica: ciljevi, vizije i uspjeh. Vodim te kroz praktične vježbe i smjernice za jasan cilj i ostvarenje istog. Postani “nerealistična osoba”, van granica i okvira ostvari izvrsnost.
  10. ✔️Seminar Ja sam Kreator, snimka

Seminar + 6 radionica + 3 SUSRETA UŽIVO S ANITOM – odgovori na pitanja i podrška

Što ćeš postići i dobiti sudjelovanjem?

Zbog ovog programa vidjet ćeš manifestacije! Doživjeti znakove na putu, potvrde da ideš savršenim smijerom. Manifestirat ćeš pozitivne promjene: više prihoda ili manje troškova, prodaje ili kupnje, premještaje, nove poslove, promaknuća – ovisi što je tvoj cilj. Drugi su tako i ti ćeš!

Samopouzdanje, fokus, energiju i mindset osobe koja je uspješna i živi u obilju!

Razumijevanje – da je sve Mindset! Promjenom uvjerenja mijenjaju se misli, emocije, zatim navike, a onda i odraz u ogledalu. Svijet je samo ogledalo. Život je percepcija. Promijeni osobnost i živi novi željeni život: ostvari cilj, postani slobodna osoba. “Napoleon Hill”: Misli i postani bogat.

Motivaciju – Ja sam mogla, drugi su mogli, možeš i ti!
Podršku – devet tjedana edukacije, uz snimke, u kontinuitetu, uz pitanja i odgovore, meditativne vježbe koje mijenjaju mindset lako i brzo
Sigurnost i jasnoću – jasni odgovori i step-by-step pristup s praktičnim primjerima

Kako razmišljaju i reagiraju uspješni i bogati ljudi? Osjeti obilje, osjeti da si već bogata osoba!

Kako prodati, kako razviti biznis, kako osjetiti ekspanziju? Kako razmišljati i privući kupce, interes, partnere i pomoć.

Kako se fokusirati na rješenja i prilike, biti optimistična osoba spremna na akciju i investiranje u pravom trenutku?

Kako se otvoriti uspjehu, nadići strah od neuspjeha i perfekcionizam? Kako osvijestiti izazove i razviti podršku umjesto kritike?

O radionicama i vježbama

U programu te čeka radionica za izlaz iz negativnosti i stresa u vezi rada, novca i ciljeva. Osjećaj i mindset oslobođenja od dugova i ograničavajućih uvjerenja temeljenih na manjku novca, izbora, prilika i rješenja. Nauči kako zapravo funkcionira život, životna energija i kako mijenjati svoju neželjenu životnu realnost u željenu životnu realnost.
Nauči kako se fokusirati kad je izazov najveći, kad ti je najteže. Kako vjerovati u rješenje i obilje čak i onda kada te možda muči anksioznost i hrpa briga. Kako unatoč izazovu u svoju svijest ugraditi uvjerenje “uvijek dovoljno”.

O radu – rad i novac kako su povezani i pod kojim uvjetima, saznaj i počni osjećati i misliti tako da novac radi za tebe.

Samopouzdanje,

Je slika o sebi, osobna moć i uspjeh su itekako povezani! Ispravi ili poboljšaj sliku o sebi, nauči biti samopouzdana osoba, samodostatna, moćna i slobodna koja se nosi sa svakim izazovom. Osoba koja svuda vidi zlatne prilike, koja je radosna, ispunjena i zahvalna. Osvijesti svoje sposobnosti, iscijeli i otpusti neuspjehe iz prošlosti, nauči što je uspjeh i što je životni put, što su životna iskustva te čemu te uče. Osjeti i usvoji kao prirodno: ja mogu, ja znam, ja hoću, ja imam pripremi se za akciju i postani osoba otporna na sumnje i kritike. Osjeti kako “dišu”, kako razmišljaju i osjećaju bezbrižno bogati. Osjeti da si bogat i slobodan čovjek.

Odnos s novcem i energija novca: nauči i upotrijebi znanje u svojem životu! Novac kao energija razmjene? Novac kao životna energija, teče poput zraka kroz naše živote? Otvori se za primanje i davanje novca. Osvijesti svoja toksična vjerovanja o novcu i zamijeni ih pozitivnim i konstruktivnim uvjerenjima! Promijeni novac kvari ljude, nisam dovoljan, bogati su loši, ne zaslužujem, za novac treba teško raditi i boriti se, nemam sreće, ne znam kako doći do novca, novac je kriv za moje probleme, ljutnja na novac ili čak mržnja prema novcu zbog minusa ili dugova – vodit ću te u otkrivanje uvjerenja te laku i brzu promjenu! Pozitivno, lako, ugodno i konstruktivno do blagostanja i obilja!

Radionica manifestiranje – proces kreiranja kao prirodan životni proces. Ti si kreator – što to znači, kada, kako i zašto kreiraš to što kreiraš? Kako svjesno kreirati željeno umjesto neželjenog? Nauči pravila kreiranja, pravila emocije, misli, energije! Kada mirovati, kada napraviti pravu akciju u pravo vrijeme i kako otpustiti? Vodim te u vježbe vizualizacije, afirmacije, kreiranja nove željene realnosti.

Snimke svih radionica i vježbi ostaju u tvom korisničkom računu sljedećih96 mjeseci nakon završetka programa tako da možeš mnogo puta gledati i ponavljati vježbe!

Cijena Programa te garancija na zadovoljstvo:

650.00 € 390 €

Ukoliko nas želite kontaktirati za plaćanje na do 4 rate možete na anita@anitaluis.com, a tada cijena iznosi 455 €

*GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!!!
Nakon održane druge radionice u drugom tjednu možeš zatražiti povrat novca ukoliko nisi zadovoljna / zadovoljan programom. Dakle, imaš 14 dana od dana početka programa kao rok u kojem možeš zatražiti i dobiti 100% povrat investiranog novca u ovaj Program.

Prijavi se

Polaznici Seminara i Radionica o novcu:

Ovaj dvodnevni seminar mi je potpuno promijenio život! Bila sam podstanarka, jedva sam spajala kraj s krajem… Danas živim u kući na moru, imam stabilan posao i nevjerojatnog čovjeka u mom životu već dvije godine. Kreirala sam svoju novu realnost zahvaljujući najdražoj Aniti i njezinoj energiji Hvala ti!! – Daniela O.

Otkada je Anita u mom životu, zračim pozitivne misli i osjećaje, moja se realnost potpuno promijenila. Moj način života se promijenio. Bio sam na vrlo mračnom mjestu, a upravo sam dobio posao koji sam želio i konačno sam se riješio duga zahvaljujući vježbama sa ovog seminara. Hvala ti do neba! – Zdenka K.

Pomoću seminara o novcu promijenila sam svoja uvjerenja, Anita mi je pomogla na radu na sebi i događaju mi se čuda na svim poljima. Ne odustajte od svojih snova, kupite na seminar i uživajte u predivnoj energiji! – Milka S.

Vec 10 dana ujutro radim vašu meditaciju za novac koja je preeeeedivna… opušta, donosi mir, lakoću i shvatis da zaslužuješ SVE… Toliko mi je drago da sam donijela odluku da se prijavim za seminar, a i tih 100€ dolazi jer ih zaslužujem i ja i svi koji ovo čitaju… ❤️ – Danica D.

Tri puta zaredom sam gledala seminar, ,skontala sam moje kočnice za obilje novca, HVALA TI PUNO 💞🙏. Tatjana. M

Ovdje sam se totalno prepoznala. Tek sam počela raditi na sebi. Polako menjam uverenja i sve ide na bolje, i slušam svakodnevno tvoje meditacije o privlačenju novca i jako puno mi pomažu 😍❤️ – Svetlana. S.

Prava Istina! Sve to sto si ispričala na seminaru i sama primjenjujem nakon dugo godina duhovnog ucenja i raznih iskustva na svim poljima zivota. <3 – Aleksandra. D

Kad sam počela vježbati i govoriti … riješeno je, ja to zasluzujem, ja zaslužujem da imam sve što mi je potrebno i više nego što mi je potrebno u životu, sve dobro o čemu sanjam da imam, – ja zaslužujem sve najbolje u zivotu – ja sam slobodna – život je predivan i magičan – ja volim zivot i zivot voli mene. Sada zivim financijsku slobodu i slobodu i radost na svim poljima zivota. <3 Duboko iz duše i srca hvala ti predivna, predivna dušo. – Ana B.

Hvala Anita ❤❤❤novac mi pristiže kao bujica❤❤❤ – Dragana B.

Draga Anita , samo da vam zahvalim , u roku dva dana sam imala manifestaciju, potpuno neočekivanu 🥰 – Iva M.

Draga Anita ❤️!

Ovaj seminar za novac je zaista predivan. Tempo meditativnih vježbi je lagan i lijep što daje veliku ugodnost i opuštenost pri slušalju.

I sama sam velika duhovna osoba i sve što ste rekli živim punim ❤️.

Do sljedećeg slušanja 😊. Šaljem vam velik pozdrav 😊🤗. – Tereza H.

Hvala od srca.Boja glasa predivna.Prvi put da nisam osećala otpor,samo lakoću i osetila sam zaista da ja jesam obilje i imam obilje tako lako tako lako.😴😴 – Đurđa H.

Draga moja, ovaj seminar mi je pomogao da shvatim da sam vrijedna i sposobna osoba kao i ostali – kao i bogati ljudi, da cijenim sebe i svoj rad te svoje sposobnosti. Što reći nego hvala!! -Sandra Đ.

Što kažu zadovoljni sudionici programa:

Tko sam ja?

Moje ime je Anita Luis, ne mogu se svrstati niti u jedan okvir tko sam, ali kad govorim znat ćeš da je istina i imat ćeš osjećaj da se vraćaš kući jer ti duša govori, srce raste i um cvjeta. Znat ćeš da ti se Svemir obraća i da si važan dio njega. Osjetit ćeš da te viša Svijest obavija istinom, ljubavlju i podrškom. Životni učitelj ili duhovni učitelj bi bilo nešto što opisuje dio onoga što ja jesam. Ona koja ti daje viša znanja, energetsku podršku, praktična rješenja i vježbe koje ti donose obilje u život. Obilje ljubavi, insprijacije, snage, mira, milosti, slobode, a posljedično tome i obilje materijalnih dobara. Radost pronalaska sebe. Duša sam koja je ovdje došla donositi znanje. Imam 2 Youtube kanala, na hrvatskom engleskom jeziku koji će ti služiti za sretan život.

Na mojim kanalima, u mojim seminarima i radionicama te na Akademiji osobnog razvoja prisjećaš se tko si. Moćan kreator. Vodim te natrag u tvoju moć i jedinstvenost, u osjećaj da si sklad, ljubav i radost. Dobivaš inspriaciju, mindset uspjeha i snagu za akciju. Kroz hipnotičke meditativne vježbe pripremaš svoj ego, svoj um za svoj ljepši bogatiji život. Mijenjaju se tvoja uvijerenja u ona koja ti služe. Tvoj um postaje inteligentniji. Tvoje tijelo vitalnije. Tvoj život svjetliji. Ne trebaš se nadati i čekati, nego uzmi život u svoje ruke i stvori ono što želiš jer ti to možeš! Znanje koje ti dajem ti donosi moć, samopouzdanje i povjerenje u sebe i život. Sve je već tu za tebe na ovoj planeti: ljubav, radost i obilje. Uživaj u svojem iskustvu ovdje!

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 840 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Ljubav

Rated 5,0 out of 5
12 lipnja, 2024

Fantastično putovanje kroz proces buđenja svijasti,hvala Ti Anita💗

Gabi

Izvrstna voditeljica

Rated 5,0 out of 5
12 lipnja, 2024

Anita iskrena hvala za gradivo. Redno vadim.

Izjemna si, hvala ker pomagaš.

RADA TE IMAM.

Hvala tudi tvoji ekipi, da sem lahko udeleženka tega plemenitega znanja.

Lepo vas pozdravljam in Vam želim vse dobro in vso srečo.

Zares odlično.

Mojca

Blagoslov.

Rated 5,0 out of 5
12 lipnja, 2024

Hvala Bogu sto postojite.

Svjetlana

Odlično

Rated 5,0 out of 5
11 lipnja, 2024

Jako poučno,jako puno pomaže u izgradnji ponovo sebe,olakšanja,opuštanja,ponovno osjet sreće sam sa sobom,predivno,predivna Anita što pomaže na ovaj način,hvala puno….

Suzana

Odlično

Rated 5,0 out of 5
11 lipnja, 2024

Divno. Hvala❤️

Nataša Salihagić

5

Rated 5,0 out of 5
11 lipnja, 2024

U ovo kratko vrijeme sto Anitu besplatno slusam promijenila mi zivot.

Helena

Pet zvezdica

Rated 5,0 out of 5
10 lipnja, 2024

Srećan sam

Predrag

Pet zvezdica

Rated 5,0 out of 5
10 lipnja, 2024

Odličan pičetak.Hvala.

Predrag

Disanje, prisutnost, otpustanje stresa

Rated 5,0 out of 5
10 lipnja, 2024

Primjenjivo i ucinkovito 🙂

Aida

odlično

Rated 5,0 out of 5
10 lipnja, 2024

Odlično podane informacije, znanje in osebne izkušnje ter svetovanje za lepše, boljše življenje…. 🙂

Mari
Skoči do alatne trake