Program Novac 3.1.2023. - Anita Luis

PROGRAM JE ISTEKAO. MOGUĆE JE PONOVO KUPITI

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita.zugec@gmail.com ili telefona/Vibera na
+385 95 355 1400

Cilj ovog programa je povećati svijest o vlastitim financijskim uvjerenjima, osloboditi eventualne blokade ili ograničavajuće uvjerenja koja mogu otežavati privlačenje obilja i prosperiteta. Također, ovakav program može pomoći u jačanju financijske discipline, usmjeravanju energije prema postizanju financijskih ciljeva te otvaranju uma i srca za nove mogućnosti u području financija.

Uz redovitu i predanu praksu, ovakav program može imati pozitivan utjecaj na financijski aspekt života i doprinijeti stvaranju pozitivnih promjena u materijalnoj obilnosti pojedinca.

  1. Financijska Sigurnost: Dobar odnos s novcem omogućava vam da osigurate svoju financijsku sigurnost. To uključuje osiguravanje osnovnih potreba poput hrane, smještaja i zdravstvene skrbi.
  2. Mogućnost Ostvarivanja Snova: Imati dobar odnos s novcem omogućava vam da ostvarite svoje ciljeve i snove, bilo da se radi o putovanju, obrazovanju, kupnji kuće ili drugim životnim ambicijama.
  3. Smanjenje Stresa i Briga: Financijska nesigurnost može uzrokovati veliki stres i tjeskobu. Dobar odnos s novcem pridonosi smanjenju takvog stresa, dopuštajući vam da se osjećate sigurnije i mirnije.
  4. Mogućnost Doniranja i Pomaganja Drugima: Dobri financijski resursi omogućuju vam da pomažete drugima u potrebi i sudjelujete u dobrotvornim djelatnostima koje vam znače.
  5. Osiguravanje Budućnosti: Planiranje za budućnost, uključujući mirovinu i financijsku neovisnost, bitan je aspekt vašeg odnosa s novcem.
  6. Održavanje Dugoročnih Odnosa: Financijski problemi često mogu utjecati na međuljudske odnose. Dobar odnos s novcem doprinosi stabilnosti i harmoniji u vašim odnosima s obitelji, prijateljima i partnerom.
  7. Osjećaj Samopouzdanja i Kontrole: Imati kontrolu nad vlastitim financijama pridonosi osjećaju samopouzdanja i samostalnosti.
  8. Sposobnost Uživanja u Životu: Financijska stabilnost omogućava vam da uživate u životu bez nepotrebnih briga o novcu.
  9. Mogućnost Investiranja u Sebe: Imati pozitivan odnos s novcem omogućava vam da ulažete u vlastiti osobni razvoj, obrazovanje i zdravlje.
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 776 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Odlično

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Aaaaa….predivno!

Ksenija

Divno

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Hvala Vam na besplatnom programu do neba. Svaku večer zaspim i budim se sa meditacijom Bezbrižnost i povjerenje u život. Imate divan glas i energiju. Hvala što svoje znaje djelite sa nama🙏❤️

Patrizia

Radijatori

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Draga Anita ovo je bilo nesto predivno,moja bol u zelucu lijevo i desno je vibrirala osjetila sam energiju kao da sam radijator kao da sam krilca na klimi strujala je energija isplakala sam sve moguce

Tisucu puta hvala sto postojis

Iva

Odlično

Rated 5,0 out of 5
24 svibnja, 2024

Odlično,izvrsno,podržavajuće,poticajno…

Hvala!

Ksenija

Draga Anita,

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Hvala od ❤️

Ljubica

Odlično

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Draga Anita, puno hvala za vaš program i puno sreće u daljnjem radu; vama i vašim najdražima šaljem ljubav i mir❤❤❤

Alma

SUPER

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Draga Anita HVALA za ves program❤️💫🧞‍♂️

Nastja

Odlično

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

Draga Anita iz srca hvala za ves program❤❤❤

Klavdija

5,0

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

Hvala od srca draga Anita na poklonjenom programu. Moram reći da sam redovito slušala, vježbala, i stvarno djeluje. Svakodnevno odvojim vremena za vježbu, afirmacije, pogotovo ujutro prije posla ili početka dana. Ono što moram naglasiti da sam osjetila promjenu u svom ponašanju, tj. reakciji na izazov, situaciju i sl.

Zato ti Anita još jednom zahvaljujem od srca jer mi je ovo stvarno puno značilo i pomoglo.

Lp

Sandra Barbir Joja

Sandra Barbir Joja

🌹🌹🌹🌹🌹 22. svibanj 2024.

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

HVALA DRAGA ANITA♥️🙏♥️

Brankica
Skoči do alatne trake