Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita.zugec@gmail.com ili telefona/Vibera na
+385 95 355 1400

Cilj ovog programa je povećati svijest o vlastitim financijskim uvjerenjima, osloboditi eventualne blokade ili ograničavajuće uvjerenja koja mogu otežavati privlačenje obilja i prosperiteta. Također, ovakav program može pomoći u jačanju financijske discipline, usmjeravanju energije prema postizanju financijskih ciljeva te otvaranju uma i srca za nove mogućnosti u području financija.

Uz redovitu i predanu praksu, ovakav program može imati pozitivan utjecaj na financijski aspekt života i doprinijeti stvaranju pozitivnih promjena u materijalnoj obilnosti pojedinca.

  1. Financijska Sigurnost: Dobar odnos s novcem omogućava vam da osigurate svoju financijsku sigurnost. To uključuje osiguravanje osnovnih potreba poput hrane, smještaja i zdravstvene skrbi.
  2. Mogućnost Ostvarivanja Snova: Imati dobar odnos s novcem omogućava vam da ostvarite svoje ciljeve i snove, bilo da se radi o putovanju, obrazovanju, kupnji kuće ili drugim životnim ambicijama.
  3. Smanjenje Stresa i Briga: Financijska nesigurnost može uzrokovati veliki stres i tjeskobu. Dobar odnos s novcem pridonosi smanjenju takvog stresa, dopuštajući vam da se osjećate sigurnije i mirnije.
  4. Mogućnost Doniranja i Pomaganja Drugima: Dobri financijski resursi omogućuju vam da pomažete drugima u potrebi i sudjelujete u dobrotvornim djelatnostima koje vam znače.
  5. Osiguravanje Budućnosti: Planiranje za budućnost, uključujući mirovinu i financijsku neovisnost, bitan je aspekt vašeg odnosa s novcem.
  6. Održavanje Dugoročnih Odnosa: Financijski problemi često mogu utjecati na međuljudske odnose. Dobar odnos s novcem doprinosi stabilnosti i harmoniji u vašim odnosima s obitelji, prijateljima i partnerom.
  7. Osjećaj Samopouzdanja i Kontrole: Imati kontrolu nad vlastitim financijama pridonosi osjećaju samopouzdanja i samostalnosti.
  8. Sposobnost Uživanja u Životu: Financijska stabilnost omogućava vam da uživate u životu bez nepotrebnih briga o novcu.
  9. Mogućnost Investiranja u Sebe: Imati pozitivan odnos s novcem omogućava vam da ulažete u vlastiti osobni razvoj, obrazovanje i zdravlje.
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdice (na temelju 94 ocjene)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Transformacija kroz čakre

Rated 5,0 out of 5
5 prosinca, 2023

Nemogu ispričati (napisati).Ovo treba čuti,videti i osetiti.

Hvala draga Anita.🙏🙏🙏❤❤❤

Bosiljka Nedeljković

Odlično

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

Božanstvena, mila Anita…obasjava mi put na mom duhovnom razvoju, svojim programima, savjetima, meditacijama, podrškom. Lakše je, znam da nisam sama. Hvala ti do neba i nazad. Grlim dušom.

Adrijana Marija

super

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

odlicno

td

5

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

super

tijanadobrijevic

Pet

Rated 5,0 out of 5
25 studenoga, 2023

Divna Anita!

Bosiljka Nedeljković

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 rujna, 2023

Ako ste spremni na jedno putovanje koje će vam iz korijena promijeniti život, onda upišite Anitinu Akedmiju osobnog razvoja. Rezultate vidite odmah. Moja velika preporuka od srca ❤️❤️❤️

jgrujo

No Title

Rated 5,0 out of 5
30 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Napiši recenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
26 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 srpnja, 2023

Odlicno, meni bas pomaze za zdravstvenu anksioznost. Hvala Anita <3

Milena Stanojevic

No Title

Rated 5,0 out of 5
7 srpnja, 2023

Draga Anita veliko hvala na svom znanju koje si nesebično podijelila s nama. Ovo je najbolja investicija u mom životu.Dugo radim na sebi, puno sam toga promijenila i osvijestila. Zadnje dvije godine završila dosta tebnika, ali ova Akademija je nešto što mi je potvrdilo ono što moja duša cijelo vrijeme šapuće a ja joj ne vjerujem, sve je tako lako i život je divan, samo se moramo sami sebi maknuti sa puta. Draga Anita tebi, tvom timu i cijeloj našoj grupi želim svu sreću univerzuma, šaljem obilje ljubavi, svijetlite i dalje, zbog vas je ovaj svijet ljepše mijesto za život ❤️ Do nekog drugog susreta grlim te jako, Mirjana

Mirjana Turkalj