Snimka: Dvodnevni Seminar Zdravlje:

*** POLAZNICI AKADEMIJE imaju uključen ovaj seminar kao dio Akademije osobnog razvoja ***

NADIĐI STRES, REPROGRAMIRAJ UM I TIJELO, UPOTRIJEBI ŽIVOTNU ENERGIJU I SVOJ FOKUS, ISCJELJUJ SE, PROLJEPŠAJ SE I POMLADI SE!

DVODNEVNI SEMINAR / RADIONICA S PRAKTIČNIM VJEŽBAMA O ZDRAVLJU, VITALNOSTI, OPUŠTANJU – ANTISTRES

Sve fizičko, uključujući tijelo je oblik – vibracija – energije. Energija u kretanju. Prije nego što nešto vidimo u fizičkoj realnosti, isto već postoji u energetskoj, informacijskoj, nefizičkoj realnosti. Pravi uzrok svega je uvijek informacija popraćena energijom.

Emocionalno – Fizičko – Mentalno – Energetsko – Informacijsko Duhovno: sve je povezano, sve je jedno.

Život je ogledalo. Život je bumerang. Ti si kreator – iskoristi to pravo kreatora i upravljaj svojim životom svaki dan sve više i sve svjesnije. Isplati se.

Što ti troši energiju? Osvijesti stres, umor, brigu, negativna očekivanja, negativan utjecaj okoline, percepciju manjak novca i manjak vremena, strah, manjak kretanja i loše navike.

Što te energizira, obnavlja i čini vitalnijom radosnijom osobom? Osvijesti povjerenje u život i već postignute uspjehe te ljubav, slobodu i radost.

Um – fokus: kako trenirati sebe – čemu daješ fokus

Tijelo: kako naučiti tijelo na nove osjećaje i reakcije

Razumij mehanizam tijela: Tijelo je svijest! Tijelo pamti! Trebaš ga ponovno naučiti – reprogramirati – novim informacijama! Trebaš naučiti što sa starim neugodnim reakcijama, mislima i emocijama.

Kako koristiti životnu energiju za harmonične i zdrave funkcije tijela, za obnavljanje i revitalizaciju.

Kako iskoristiti osjećaj i fokus za reprogramiranje podsvijesti i stvaranje nove realnosti

Trošimo energiju ako brinemo, strahujemo i slično, ako se previše dajemo a imamo osjećaj da ne primamo dovoljno. Potrošimo ono što naše tijelo treba za automatsku regeneraciju, a to se onda manifestira padom imuniteta i dodatnim izazovima u raznim sferama života.

1. DIO – 2 h
2. DIO – 2 h

Predavanje, meditativne energetske vježbe – praksa, odgovori na pitanja

Očekuje vas seminar pun mudrosti i primjera. Nakon seminara bit ćete obnovljeni, promijenjene svijesti (podsvijesti), s osjećajem da ste manifestirali novu realnost. Naučit ćete kako primijeniti znanje kroz iskustvo.

Seminar se može naručiti i putem e-maila anita@anitaluis.com, može se dogovoriti i plaćanje na dvije rate.

Cijeli seminar bit će Vam dostupan na računu unutar našeg sustava trajno tako da ga možete pogledati iznova kad god želite i ponoviti vježbe.

Cijena Seminara je 150 eura.

Platiti se može direktno kroz Webshop, klikom na Prijavi se gumb, i možete odabrati jedan od načina plaćanja: uplata na račun, kartica ili Paypal.

Moje ime je Anita Luis, ne mogu se svrstati niti u jedan okvir tko sam, ali kad govorim znat ćeš da je istina i imat ćeš osjećaj da se vraćaš kući jer ti duša govori, srce raste i um cvjeta. Znat ćeš da ti se Svemir obraća i da si važan dio njega. Osjetit ćeš da te viša Svijest obavija istinom, ljubavlju i podrškom. Životni učitelj ili duhovni učitelj bi bilo nešto što opisuje dio onoga što ja jesam. Ona koja ti daje viša znanja, energetsku podršku, praktična rješenja i vježbe koje ti donose obilje u život. Obilje ljubavi, insprijacije, snage, mira, milosti, slobode, a posljedično tome i obilje materijalnih dobara. Radost pronalaska sebe. Duša sam koja je ovdje došla donositi znanje. Imam 2 Youtube kanala, na hrvatskom engleskom jeziku koji će ti služiti za sretan život.

Na mojim kanalima, u mojim seminarima i radionicama te na Akademiji osobnog razvoja prisjećaš se tko si. Moćan kreator. Vodim te natrag u tvoju moć i jedinstvenost, u osjećaj da si sklad, ljubav i radost. Dobivaš inspriaciju, mindset uspjeha i snagu za akciju. Kroz hipnotičke meditativne vježbe pripremaš svoj ego, svoj um za svoj ljepši bogatiji život. Mijenjaju se tvoja uvijerenja u ona koja ti služe. Tvoj um postaje inteligentniji. Tvoje tijelo vitalnije. Tvoj život svjetliji. Ne trebaš se nadati i čekati, nego uzmi život u svoje ruke i stvori ono što želiš jer ti to možeš! Znanje koje ti dajem ti donosi moć, samopouzdanje i povjerenje u sebe i život. Sve je već tu za tebe na ovoj planeti: ljubav, radost i obilje. Uživaj u svojem iskustvu ovdje!

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdice (na temelju 93 ocjene)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Odlično

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

Božanstvena, mila Anita…obasjava mi put na mom duhovnom razvoju, svojim programima, savjetima, meditacijama, podrškom. Lakše je, znam da nisam sama. Hvala ti do neba i nazad. Grlim dušom.

Adrijana Marija

super

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

odlicno

td

5

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

super

tijanadobrijevic

Pet

Rated 5,0 out of 5
25 studenoga, 2023

Divna Anita!

Bosiljka Nedeljković

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 rujna, 2023

Ako ste spremni na jedno putovanje koje će vam iz korijena promijeniti život, onda upišite Anitinu Akedmiju osobnog razvoja. Rezultate vidite odmah. Moja velika preporuka od srca ❤️❤️❤️

jgrujo

No Title

Rated 5,0 out of 5
30 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Napiši recenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
26 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 srpnja, 2023

Odlicno, meni bas pomaze za zdravstvenu anksioznost. Hvala Anita <3

Milena Stanojevic

No Title

Rated 5,0 out of 5
7 srpnja, 2023

Draga Anita veliko hvala na svom znanju koje si nesebično podijelila s nama. Ovo je najbolja investicija u mom životu.Dugo radim na sebi, puno sam toga promijenila i osvijestila. Zadnje dvije godine završila dosta tebnika, ali ova Akademija je nešto što mi je potvrdilo ono što moja duša cijelo vrijeme šapuće a ja joj ne vjerujem, sve je tako lako i život je divan, samo se moramo sami sebi maknuti sa puta. Draga Anita tebi, tvom timu i cijeloj našoj grupi želim svu sreću univerzuma, šaljem obilje ljubavi, svijetlite i dalje, zbog vas je ovaj svijet ljepše mijesto za život ❤️ Do nekog drugog susreta grlim te jako, Mirjana

Mirjana Turkalj

No Title

Rated 5,0 out of 5
23 lipnja, 2023

Nesto najlepse sto sam sebi moglada priustim, samo za moju dusu Beskrajno hvala predivnoj, prelepoj Aniti na svemu sto nam je prenela i poklonila nesebicno. Ta zena je jedna predivna dusa koja nije slucajno usla u moj zivot. Akademija i nasi susreti mi vec nedostaju ali imamo snimke pa ce tako ostati uvek da mozemo iznova gledati. Jos jedanput veliko hvala i preporucujem svima koji zele sebi dobro, da upisu Anitine tecajeve i sve sto ona radi da prate.

Puno ljubavi saljem svima koji ovo citaju

biximesarovic