Dvodnevni Seminar Zdravlje - Anita Luis

PROGRAM JE ISTEKAO. MOGUĆE JE PONOVO KUPITI

Snimka: Dvodnevni Seminar Zdravlje:

*** POLAZNICI AKADEMIJE imaju uključen ovaj seminar kao dio Akademije osobnog razvoja ***

NADIĐI STRES, REPROGRAMIRAJ UM I TIJELO, UPOTRIJEBI ŽIVOTNU ENERGIJU I SVOJ FOKUS, ISCJELJUJ SE, PROLJEPŠAJ SE I POMLADI SE!

DVODNEVNI SEMINAR / RADIONICA S PRAKTIČNIM VJEŽBAMA O ZDRAVLJU, VITALNOSTI, OPUŠTANJU – ANTISTRES

Sve fizičko, uključujući tijelo je oblik – vibracija – energije. Energija u kretanju. Prije nego što nešto vidimo u fizičkoj realnosti, isto već postoji u energetskoj, informacijskoj, nefizičkoj realnosti. Pravi uzrok svega je uvijek informacija popraćena energijom.

Emocionalno – Fizičko – Mentalno – Energetsko – Informacijsko Duhovno: sve je povezano, sve je jedno.

Život je ogledalo. Život je bumerang. Ti si kreator – iskoristi to pravo kreatora i upravljaj svojim životom svaki dan sve više i sve svjesnije. Isplati se.

Što ti troši energiju? Osvijesti stres, umor, brigu, negativna očekivanja, negativan utjecaj okoline, percepciju manjak novca i manjak vremena, strah, manjak kretanja i loše navike.

Što te energizira, obnavlja i čini vitalnijom radosnijom osobom? Osvijesti povjerenje u život i već postignute uspjehe te ljubav, slobodu i radost.

Um – fokus: kako trenirati sebe – čemu daješ fokus

Tijelo: kako naučiti tijelo na nove osjećaje i reakcije

Razumij mehanizam tijela: Tijelo je svijest! Tijelo pamti! Trebaš ga ponovno naučiti – reprogramirati – novim informacijama! Trebaš naučiti što sa starim neugodnim reakcijama, mislima i emocijama.

Kako koristiti životnu energiju za harmonične i zdrave funkcije tijela, za obnavljanje i revitalizaciju.

Kako iskoristiti osjećaj i fokus za reprogramiranje podsvijesti i stvaranje nove realnosti

Trošimo energiju ako brinemo, strahujemo i slično, ako se previše dajemo a imamo osjećaj da ne primamo dovoljno. Potrošimo ono što naše tijelo treba za automatsku regeneraciju, a to se onda manifestira padom imuniteta i dodatnim izazovima u raznim sferama života.

1. DIO – 2 h
2. DIO – 2 h

Predavanje, meditativne energetske vježbe – praksa, odgovori na pitanja

Očekuje vas seminar pun mudrosti i primjera. Nakon seminara bit ćete obnovljeni, promijenjene svijesti (podsvijesti), s osjećajem da ste manifestirali novu realnost. Naučit ćete kako primijeniti znanje kroz iskustvo.

Seminar se može naručiti i putem e-maila anita@anitaluis.com, može se dogovoriti i plaćanje na dvije rate.

Cijeli seminar bit će Vam dostupan na računu unutar našeg sustava trajno tako da ga možete pogledati iznova kad god želite i ponoviti vježbe.

Cijena Seminara je 150 eura.

Platiti se može direktno kroz Webshop, klikom na Prijavi se gumb, i možete odabrati jedan od načina plaćanja: uplata na račun, kartica ili Paypal.

Moje ime je Anita Luis, ne mogu se svrstati niti u jedan okvir tko sam, ali kad govorim znat ćeš da je istina i imat ćeš osjećaj da se vraćaš kući jer ti duša govori, srce raste i um cvjeta. Znat ćeš da ti se Svemir obraća i da si važan dio njega. Osjetit ćeš da te viša Svijest obavija istinom, ljubavlju i podrškom. Životni učitelj ili duhovni učitelj bi bilo nešto što opisuje dio onoga što ja jesam. Ona koja ti daje viša znanja, energetsku podršku, praktična rješenja i vježbe koje ti donose obilje u život. Obilje ljubavi, insprijacije, snage, mira, milosti, slobode, a posljedično tome i obilje materijalnih dobara. Radost pronalaska sebe. Duša sam koja je ovdje došla donositi znanje. Imam 2 Youtube kanala, na hrvatskom engleskom jeziku koji će ti služiti za sretan život.

Na mojim kanalima, u mojim seminarima i radionicama te na Akademiji osobnog razvoja prisjećaš se tko si. Moćan kreator. Vodim te natrag u tvoju moć i jedinstvenost, u osjećaj da si sklad, ljubav i radost. Dobivaš inspriaciju, mindset uspjeha i snagu za akciju. Kroz hipnotičke meditativne vježbe pripremaš svoj ego, svoj um za svoj ljepši bogatiji život. Mijenjaju se tvoja uvijerenja u ona koja ti služe. Tvoj um postaje inteligentniji. Tvoje tijelo vitalnije. Tvoj život svjetliji. Ne trebaš se nadati i čekati, nego uzmi život u svoje ruke i stvori ono što želiš jer ti to možeš! Znanje koje ti dajem ti donosi moć, samopouzdanje i povjerenje u sebe i život. Sve je već tu za tebe na ovoj planeti: ljubav, radost i obilje. Uživaj u svojem iskustvu ovdje!

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 776 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Odlično

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Aaaaa….predivno!

Ksenija

Divno

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Hvala Vam na besplatnom programu do neba. Svaku večer zaspim i budim se sa meditacijom Bezbrižnost i povjerenje u život. Imate divan glas i energiju. Hvala što svoje znaje djelite sa nama🙏❤️

Patrizia

Radijatori

Rated 5,0 out of 5
25 svibnja, 2024

Draga Anita ovo je bilo nesto predivno,moja bol u zelucu lijevo i desno je vibrirala osjetila sam energiju kao da sam radijator kao da sam krilca na klimi strujala je energija isplakala sam sve moguce

Tisucu puta hvala sto postojis

Iva

Odlično

Rated 5,0 out of 5
24 svibnja, 2024

Odlično,izvrsno,podržavajuće,poticajno…

Hvala!

Ksenija

Draga Anita,

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Hvala od ❤️

Ljubica

Odlično

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Draga Anita, puno hvala za vaš program i puno sreće u daljnjem radu; vama i vašim najdražima šaljem ljubav i mir❤❤❤

Alma

SUPER

Rated 5,0 out of 5
23 svibnja, 2024

Draga Anita HVALA za ves program❤️💫🧞‍♂️

Nastja

Odlično

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

Draga Anita iz srca hvala za ves program❤❤❤

Klavdija

5,0

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

Hvala od srca draga Anita na poklonjenom programu. Moram reći da sam redovito slušala, vježbala, i stvarno djeluje. Svakodnevno odvojim vremena za vježbu, afirmacije, pogotovo ujutro prije posla ili početka dana. Ono što moram naglasiti da sam osjetila promjenu u svom ponašanju, tj. reakciji na izazov, situaciju i sl.

Zato ti Anita još jednom zahvaljujem od srca jer mi je ovo stvarno puno značilo i pomoglo.

Lp

Sandra Barbir Joja

Sandra Barbir Joja

🌹🌹🌹🌹🌹 22. svibanj 2024.

Rated 5,0 out of 5
22 svibnja, 2024

HVALA DRAGA ANITA♥️🙏♥️

Brankica
Skoči do alatne trake