buđenje_ženske_energije

Dvodnevna online radionica za žene

Buđenje Ženske energije, probudi ženu u sebi

Online dvodnevna interaktivna radionica koja je održana

28.04.2022. i 03.05.2022. 19:00 – 21:00 putem Zooma

Radionica je održana online što znači da je možete gledati i učiti iz bilo kojeg dijela svijeta putem vašeg mobitela, računala, tableta.
Cijela radionica bit će Vam dostupna na računu unutar našeg sustava tako da je možete pogledati iznova kad god želite i ponoviti vježbe.

Važno & Zašto?

Možda samo naslućuješ da nešto nije u redu s tvojom ženskom energijom ili osjećaš da su tvoji ženski spolni organi kao u magli, uspavani. Možda se osjećaš neprivlačno i nevidljivo.
Možda imaš urološko – genitalne smetnje, smetnje kod seksualnog odnosa ili naprosto ne osjećaš seksualnu želju ni privlačnost.
Možda osjećaš neravnotežu u muško – ženskim odnosima: nadmoć ili nemoć. Možda imaš poteškoće imati lijep harmoničan odnos u kojem su i muška i ženska energija u tebi, i u odnosu, u ravnoteži.
Možda se osjećaš ranjeno i usamljeno. Možda su te muškarci povrijedili, a možda te majka nesvjesno programirala lošim programima / uvjerenjima jer su nju povrijedili.
Ako je tako…. pogledaj radionicu i izađi iz začaranog kruga. Ukoliko si sama, znaj da princ na bijelom konju ne dolazi jer ga podsvjesno odbijaš i ne vjeruješ da on postoji i da ga ti zaslužuješ.

Pitanja koja se možeš zapitati

Kako se osjećaš kao žena? Voliš li to što si se rodila u ženskom tijelu? Jesi li ponosna na svoje ženske osobine ili možda misliš da te to čini nemoćnom ili čak žrtvom?
Osjećaš li samopoštovanje, osjećaš li svoju posebnost, privlačnost, ženstvenost? Imaš li zdrav odnos s muškarcima / ženama, temeljni stav cijenjenja, poštovanja, ljubavi i nježnosti?
Koristiš li svjesno i uviđaš li razlike između ženskog i muškog principa i da li si svjesna u kojem principu zapravo živiš iako živiš u ženskom tijelu?
Osjećaš li se moćno, lijepo, dobro, senzualno i osjećaš li moć fleksibilne, mudre, njegujuće ženske energije?

Za tebe s Ljubavlju

Ovo je dvodnevna radionica puna praktičnih primjera i vježbi za buđenje i iscjeljenje ženske energije.

Naravno da odjednom nije moguće u potpunosti probuditi žensku energiju i iscijeliti ženski princip jer za to je potreban osobni razvoj, duhovno buđenje, vrijeme, ali moguće je pokrenuti promjenu i već u startu riješiti jako puno blokada i osvijestiti aktivnosti i razmišljanja temeljena na nedostatku znanja. Moguće je dugotrajno koristiti znanje, principe i vježbe iz ove radionice i pogledati je mnogo puta. Promjene će biti vidljive!

U ovom seminaru ću dati puno primjera i konkretne vježbe i savjete kako doći do željenog rezultata: da se kao žena u ženskom tijelu osjećaš odlično!

Ovo je seminar u kojem ću govoriti o ženskoj seksualnosti i radit ćemo na buđenju te eventualno uspavane energije. Prihvaćanje, cijenjenje i ljubav prema svakom dijelu tijela bit će sastavni dio vježbi.

Pomoći ću ti i voditi te kroz transformaciju svijesti i otklanjanje blokada, osjetit ćeš energiju koja će te buditi nježno s ljubavlju i razumijevanjem.

Vodit ću te kroz vježbe fokusa i daha dok energija uz potrebne informacije transformira blokade i budi svijest.

I ja sam žena, majka, i ja sam prošla kroz sličan proces nekada davno. Želim svoja iskustva i pobjede podijeliti s tobom i biti ti podrška i svjetlo znanja u tvojem buđenju.

Cijena dvodnevne radionice

130 EUR
980 HRK

Cijena vrijedi za sve oblike plaćanja: putem webshopa, karticom ili za direktnu uplatu na bankovni račun.

Za dogovor oko plaćanja na rate kontaktirajte nas na anita@anitaluis.com

Upoznajte Anitu Luis Žugec

Moje ime je Anita, ja sam duhovni učitelj koji donosi znanje, visoku svjesnost i energetsku podršku s puno svjetlosti i ljubavi provedivo u praksi. U više od 10 godina iskustva, svjedočila sam pozitivnim promjenama više od 1000 ljudi te svoje znanje želim prenijeti svijetu. Imam 2 Youtube kanala, na hrvatskom i engleskom jeziku po kojima me većina od Vas prepoznaje.

Na mojim kanalima možete gledati videozapise o osobnom razvoju, slušati opuštajuće vođene meditacije i sudjelovati u radionicama uživo. Ovo je sretno mjesto gdje ćete pronaći ljubav, mudrost, radost, visoke vibracije, inspiraciju, besplatne vođene meditacije… Naučite upravljati svojim fokusom i energijom i tako ići u višu svjesnost i manifestirati s lakoćom svoje ciljeve. Budite najbolja verzija sebe! Neprestano se mijenjajte, težite boljem s lakoćom i radošću, dopustite sebi lakoću na ovom svijetu, dopustite sebi obilje, ljubav i uvažavanje. Budite ono što uistinu jeste! Vjerujte životu i budite kreator svog lijepog života. Neka vam sidro bude unutarnji mir i radost postojanja. Opustite se i prepustite da život radi za vas.Zadovoljni sudionici seminara i radionica:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 478 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Exstra da ima 100 zvezdica sve bi dao

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Hvla ti Anita jako si pozitivna i lepo ja slusati te i dobar si ucitelj sve sto radim uspeva. Hvala ti sto postojis.

Boki

Divno

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Hvala.

Gordana

Izvanredno

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Hvala puno Anita, divan glas, divna energija kojom zračite. Sve poznato ali nedovoljno osvješćeno i primenjeno u praksi ali uz vašu pomoć će se to promijeniti.♥️

Željka

Hvala 🙏

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Draga Anita,

Hvala neizmerno na učenju koje nam deliš.

Mira

Hvala

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Izuzetno korisna radionica, sve znamo i opet, ne znamo. Hvala neka svima bude na najviše dobro ♥️

Gordana

Prva radionica

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Hvala draga Anita ovo je predivno meni bas u pravom trenutku hvala hvala Bogu hvala tebi hvala hvala

NERMANA

Odlicno

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Hvalaaaa

Stasa

Sve je moguće

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Fascinantna priča. Čovjek sam mijenja svoju sudbinu.

Hvala

Pozdrav

Mile Buha

5

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Superiska ❤I suze su lek za dusu

Hvala ti

Jelena

odlicno

Rated 5,0 out of 5
21 travnja, 2024

Jako dobro.Hvala.

Dusko