šesta čakra

Radionica/Vježba:

Šesta čakra u programu Transformacija kroz čakre

30 €

Malo za promišljanje: Osjećate li se bezvoljno, iscrpljeno, umorno…. Želite li saznati kako imati više energije, snage, volje… Živjeti svoje istinsko, pravo JA? Možda već živite autentičan život, ali osjećate da možete još više.

SADRŽAJ:

Šesta čakra, poznata kao Treće oko ima veliku važnost u mnogim duhovnim tradicijama. Smještena u glavi u razini obrva, ova energetska točka predstavlja unutarnji vid i intuiciju. Evo nekoliko ključnih stvari koje treba znati o šestoj čakri:

Intuicija i mudrost: Šesta čakra povezana je s unutarnjim znanjem, dubokom mudrošću i sposobnošću intuitivnog razmišljanja. Ona nam pomaže razumjeti svijet izvan fizičkog i povezati se s univerzalnom istinom.

Treće oko: Često se naziva Trećim okom jer se vjeruje da omogućava dublje uvide i percepciju, često izvan onoga što se može vidjeti fizičkim očima.

Balansiranje energije: Kako bismo održavali šestu čakru u ravnoteži, važno je prakticirati meditaciju, jogu i druge tehnike koje potiču unutarnji mir i introspekciju.

Svjesnost i samoiscjeljenje: Aktiviranje šeste čakre može pomoći u boljem razumijevanju vlastitih emocija, potreba i ciljeva te potaknuti proces samoiscjeljenja.

Odgovornost i pažnja: Ova čakra podsjeća nas da budemo odgovorni za svoje postupke i odluke te da budemo pažljivi prema sebi i drugima.

Kroz rad na šestoj čakri, možemo postići dublje razumijevanje sebe i svijeta oko nas, te razviti svoju intuiciju kako bismo donosili mudre odluke u životu.

Evo nekoliko ključnih stvari koje treba znati o šestoj čakri: intuicija i mudrost, treće oko, balansiranje energije, svjesnost i samoiscjeljenje, odgovornost i pažnja.


CIJENA: 30,00 €

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)