sedma cakra

Radionica/Vježba:

Sedma čakra u programu Transformacija kroz čakre

45 €

Malo za promišljanje: Osjećate li se bezvoljno, iscrpljeno, umorno…. Želite li saznati kako imati više energije, snage, volje… Živjeti svoje istinsko, pravo JA? Možda već živite autentičan život, ali osjećate da možete još više.

SADRŽAJ:

Sedma čakra, poznata kao Sahasrara ili krunska čakra, predstavlja najvišu točku duhovne evolucije u ljudskom energetskom sistemu. Smještena na vrhu glave, ova čakra povezana je s duhovnim prosvjetljenjem, univerzalnom sviješću i dubokim razumijevanjem života. Evo nekoliko ključnih aspekata sedme čakre:

Lokacija: Sedma čakra nalazi se na vrhu glave i označava tačku povezanosti između fizičkog tijela i viših duhovnih sfera.

Boja: Njena boja je ljubičasta ili bijela, simbolizirajući čistu svijest i univerzalnu energiju.

Element: Sedma čakra povezana je s elementom svemira, predstavljajući beskrajni prostor i potencijal koji je dostupan svakom pojedincu.

Funkcija: Ova čakra otvara vrata za kontakt sa univerzalnom sviješću, višim istinama i mudrostima. To je čakra transcendencije, gdje se individualna svijest stapaju sa svijesti univerzuma.

Fizički simptomi disbalansa: Problemi s koncentracijom, glavobolje, nesanica, duhovna konfuzija i osjećaj odvojenosti od svijeta mogu ukazivati na disbalans sedme čakre.

Otključavanje i balansiranje: Meditacija, joge, afirmacije i duboko duhovno razmišljanje mogu pomoći u balansiranju sedme čakre. Takođe, ishrana bogata hranom koja hrani dušu, kao što su biljke i svježa voda, može doprinijeti njenom otključavanju.

Duševni razvoj: Sedma čakra predstavlja krajnju destinaciju duševnog putovanja, gdje pojedinac postiže prosvjetljenje i razumijevanje da je sve povezano. Ovo je stanje potpune harmonije i mira.

Povezanost sa ostalim čakrama: Sedma čakra je povezana sa svim prethodnim čakrama i služi kao kruna cjelokupnog energetskog sistema. Balansiranje nižih čakri ključno je za otključavanje potencijala sedme čakre.

Kroz prakticiranje duhovnih tehnika i rad na samopoznavanju, pojedinac može postići veću svjesnost i razumijevanje sebe i svijeta oko sebe, čime će ojačati svoju sedmu čakru i postupno doseći stanje univerzalne svijesti.


CIJENA: 45,00 €

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdica (na temelju 113 ocjena)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Odlično

Rated 5,0 out of 5
27 veljače, 2024

Odlično

Nataša Ferderber

5

Rated 5,0 out of 5
25 veljače, 2024

Savrseno

Milica

Odličan

Rated 5,0 out of 5
19 veljače, 2024

Bilo je super!

Štefanija Križanić

Pitanja i odgovori 6.2.2024

Rated 5,0 out of 5
8 veljače, 2024

Draga Anita, to je bila res super delavnica z odličnimi nasveti, kako ravnati v negativnih situacijah oz.situacijah, ki so za nas polne izzivov. Hvala.

Nataša

Odlično kao i uvek.

Rated 5,0 out of 5
7 veljače, 2024

Draga moja Anita,svaki je tvoj video,radionica zlata vredna.Saljem ti veliki poljubac

Natasa

Radionica testiraj uvjerenja o novcu

Rated 5,0 out of 5
24 siječnja, 2024

super! odlična radionica!

Diana

5

Rated 5,0 out of 5
19 siječnja, 2024

Imala sam veliki izazov sa svojom devetogodišnjom ćerkom, nisam je razumela, nisam se znala postaviti u situacijama u kojima je imala strahove, koje sam i sama prošla kada sam bila mlađa. Uz Anitinu podršku i kroz jednu transformacijsku vežbu na njenoj Akademiji stvari su počele da se menjaju, energija nerazumevanja i nervoze se pretvorila u milost, razumevanje i još vise ljubavi.

Sada uživam u predivnom odnosu sa svojom ćerkom i na tome sam beskrajno zahvalna Aniti ❤️

Ivana

Odlicno

Rated 5,0 out of 5
18 siječnja, 2024

Odlican video

Kristina

Dajana Lesjak

Rated 5,0 out of 5
18 siječnja, 2024

Akademijo osebne rasti bi iz srca priporočila vsem ki si želite izboljšati svoje življenje ali je to

področje samozavesi, ljubezni,odnosov,zdravja, financ…

Anita vas vodi skozi vse segmente življenja na lahek, razumevajoč in praktičen način!

Hvala Draga Anita za ves tvoj trud

Prav tako hvala tvojemu timu

Dajana

Akademija jesen 2023.

Rated 5,0 out of 5
14 siječnja, 2024

Anita sa svojim meditacijama vrlo pronicljivo ulazi u najdublje slojeve podsvjesnih krivih uvjerenja koja osobu drže u nekoj zarobljenoj poziciji. I svakako preporuke za one koji se žele suočiti sa svojim dubokim sjenama i transformirati svoj život.

Olja