Radionica/Vježba:

Peta čakra u programu Transformacija kroz čakre

30 €

Malo za promišljanje: Osjećate li se bezvoljno, iscrpljeno, umorno…. Želite li saznati kako imati više energije, snage, volje… Živjeti svoje istinsko, pravo JA? Možda već živite autentičan život, ali osjećate da možete još više.

SADRŽAJ:

Vrat, grlo, veza između srca i glave – središte pete čakre, centa volje, autentičnosti, komunikacije, izražavanja s jasnoćom, suptilnošću i autentičnošću.

Ova čakra povezana je s komunikacijom na svim razinama – verbalnom, neverbalnom i unutarnjom. Ona potiče iskrenu izražajnost, slušanje drugih i sposobnost artikulacije misli i osjećaja.

Peta čakra igra važnu ulogu u izražavanju emocija i izražavanju istine. Blokade u ovoj čakri mogu dovesti do problema u komunikaciji i osjećaja da se osoba ne može izraziti onako kako želi. Ova čakra također otvara vrata dubljem duhovnom razumijevanju i većoj povezanosti s višim dimenzijama, duhom.

Osim emocionalnih aspekata, ova čakra utječe na zdravlje grla, štitnjače i usne šupljine, a obzirom da je centar volje povezana je sa svakim dijelom nas, svakim dijelom tijela.


CIJENA: 30,00 €

Uplate primamo svim karticama i PayPalom, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)