Otkloni blokade i stvaraj zdravlje fokusom

Radionica/Vježba:

Otkloni blokade i stvaraj zdravlje fokusom, radionica utorkom uživo -07.11.2023

30 €

Više o radionici saznajte u nastavku pod “sadržaj”. Ova radionica je dio programa mjesečne pretplate. Preporučujemo vam da se pretplatite na 4 radionice mjesečno i ostvarite 50% popusta! Sudjelujte na radionicama uživo na pretplati klikom OVDJE

SADRŽAJ:

U ovoj radionici vodim te kroz praktičnu meditativnu vježbu u kojoj ćeš naučiti kako stvarati zdravlje, iscjeljivati se i osnaživati fokusom.

Otkloni blokade i stvaraj zdravlje fokusom” naglašava važnost usmjeravanja pažnje i namjere prema vlastitom zdravlju kako bismo prevladali prepreke i potaknuli unutarnje iscjeljenje. Evo nekoliko ključnih aspekata ovog koncepta:

  1. Prepoznavanje blokada: Prvi korak u stvaranju zdravlja je prepoznavanje mogućih blokada ili prepreka koje mogu ometati našu dobrobit. To mogu biti emocionalne traume, negativni uvjeti okoline, loše prehrambene navike ili druge faktore koji utječu na zdravlje.
  2. Fokus na iscjeljenju: Usmjeravanje pažnje na proces iscjeljenja pomaže nam oslobađanju emocionalnih, fizičkih i energetskih blokada. To uključuje rad na mentalnom sklopu, prihvaćanje pozitivnih uvjerenja o vlastitom zdravlju i prakticiranje tehnika za oslobađanje negativnih emocija.
  3. Svjesnost i mindfulness: Razvijanje svjesnosti o vlastitom tijelu, umu i emocijama ključno je za otklanjanje blokada. Mindfulness prakse mogu pomoći u prepoznavanju i otpuštanju ograničavajućih uvjerenja i obrazaca.
  4. Promjena navika: Stvaranje zdravlja zahtijeva promjenu navika koje nisu u skladu s našim ciljevima. To može uključivati promjene u prehrani, redovitu tjelesnu aktivnost, povećanje razine hidratacije i druge zdrave navike.
  5. Energetska ravnoteža: Rad na energetskoj ravnoteži tijela i uma može pomoći u oslobađanju stagnirane energije i poticanju protoka vitalne energije koja je važna za zdravlje.
  6. Holistički pristup zdravlju


CIJENA: 30,00 €

Uplate primamo svim karticama, a oni koji žele mogu također uplatiti i direktno na naše račune:

Za dodatne upite i pomoć uvijek nam se možete obratiti putem e-maila anita@anitaluis.com

Izjava o odricanju od odgovornosti (klikni na link)

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 od 5 zvjezdice (na temelju 94 ocjene)
Odlično100%
Vrlo dobro0%
Osrednje0%
Slabo0%
Loše0%

Transformacija kroz čakre

Rated 5,0 out of 5
5 prosinca, 2023

Nemogu ispričati (napisati).Ovo treba čuti,videti i osetiti.

Hvala draga Anita.🙏🙏🙏❤❤❤

Bosiljka Nedeljković

Odlično

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

Božanstvena, mila Anita…obasjava mi put na mom duhovnom razvoju, svojim programima, savjetima, meditacijama, podrškom. Lakše je, znam da nisam sama. Hvala ti do neba i nazad. Grlim dušom.

Adrijana Marija

super

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

odlicno

td

5

Rated 5,0 out of 5
30 studenoga, 2023

super

tijanadobrijevic

Pet

Rated 5,0 out of 5
25 studenoga, 2023

Divna Anita!

Bosiljka Nedeljković

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 rujna, 2023

Ako ste spremni na jedno putovanje koje će vam iz korijena promijeniti život, onda upišite Anitinu Akedmiju osobnog razvoja. Rezultate vidite odmah. Moja velika preporuka od srca ❤️❤️❤️

jgrujo

No Title

Rated 5,0 out of 5
30 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Napiši recenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
26 kolovoza, 2023

Famozno, sve bolje, sve brze, sve uspesnije, sve jasnije, sve draze,

Neocekivan razvoj Anite, bravo idemo dalje zajedno sto pre u 5 dimenziju

Katarina Ciglecki

No Title

Rated 5,0 out of 5
20 srpnja, 2023

Odlicno, meni bas pomaze za zdravstvenu anksioznost. Hvala Anita <3

Milena Stanojevic

No Title

Rated 5,0 out of 5
7 srpnja, 2023

Draga Anita veliko hvala na svom znanju koje si nesebično podijelila s nama. Ovo je najbolja investicija u mom životu.Dugo radim na sebi, puno sam toga promijenila i osvijestila. Zadnje dvije godine završila dosta tebnika, ali ova Akademija je nešto što mi je potvrdilo ono što moja duša cijelo vrijeme šapuće a ja joj ne vjerujem, sve je tako lako i život je divan, samo se moramo sami sebi maknuti sa puta. Draga Anita tebi, tvom timu i cijeloj našoj grupi želim svu sreću univerzuma, šaljem obilje ljubavi, svijetlite i dalje, zbog vas je ovaj svijet ljepše mijesto za život ❤️ Do nekog drugog susreta grlim te jako, Mirjana

Mirjana Turkalj