PROGRAM IZ TEŽINE U LAKOĆU

Program od 11 radionica kroz 11 tjedana!

ODMAH ćeš vidjeti i osjetiti pozitivan pomak, olakšanje. Osjetit ćeš znatno poboljšanje, veću smirenost i stabilnost, više snage i optimizma. Iz radionice u radionicu, uz svakodnevne kratke vježbe koje će ti biti ugodne i koje ćeš radosno raditi, osjećat ćeš NOVI ŽIVOT!

PROGRAM IZ TEŽINE U LAKOĆU POČINJE ZA TEBE DANAS I TRAJE 11 TJEDANA. Radionice se dodaju u tvoj korisnički račun svakih 7 dana i ostaju naredne dvije godine.

*****GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!!! Toliko sam sigurna da će ti ovaj program promijeniti život da imaš garanciju na zadovoljstvo što znači da ako u prvih 10 dana od početka programa želiš odustati, dobivaš cjelokupni uplaćeni iznos novca natrag. 100% povrat tvojeg uplaćenog novca.

11 pripremljenih snimljenih radionica za 11 tjedana s uključenim vježbama / meditacijama koje ćeš ponavljati. Ne brini oko tehničkih stvari, oko svega će ti pomoći naš tim za podršku.

Iz težine u lakoću

Ovo je program za mir, snagu, hrabrost, opušenost. Budi opet svoje pravo moćno JA! Poboljšaj svoj život, svoje odnose, svoju svakodnevicu.

Edukacija za mentalnu i emocionalnu inteligenciju. Za svladavanje prepreka i izazova. 100% provjereno kroz moju životnu praksu dugogodišnjeg rada s ljudima te rast kroz vlastiti izazovan životni put.

Program za izlaz iz negativnosti, straha – anksioznosti, izlaz iz grča, napetosti i nemira, iz briga, krivnja, nepravde i bespomoći, obrasca žrtve, ranjenog djeteta, sabotera. Program za iscjeljenje prošlosti, toksičnih odnosa i povreda.

PROGRAM JE ISTEKAO. MOGUĆE JE PONOVO KUPITI

Brz i efikasan program uz vidljiv napredak: program s vježbama, visokom vibracijom, podrškom, iskustvom, znanjem i ljubavlju.


Zašto je program iz težine u lakoću najbolji za tebe sada?

Zato što ćeš uz ovaj program ODMAH već nakon PRVE radionice vidjeti i osjetiti razliku. Ovaj program funkcionira 100% i da ako odradiš vježbe koje će ti biti ugodne znat ćeš da je to to! PROGRAM KOJI SI TRAŽIO / TRAŽILA – JOŠ I BOLJI!

Koliko traje i što sadržava? Vježbe reprogramiranja, transformacija svijesti, iscjeljenje emocionalnog, mentalnog i energetskog tijela, radionice, praksa, meditacije – sve sto je potrebno za brzu efikasnu promjenu!

✅ 11 radionica kroz 11 tjedana

🔝Radionice s vježbama ostaju kao snimke u korisničkom računu tako da ih možeš gledati i raditi kasnije! Sadržaj: radionice, vježbe disanja, meditacije, vježbe fokusa, promjena i iscjeljenje podsvijesti, reprogramiranje.

✔️ Strah i hrabrost – Nauči kako se nositi sa stresom i strahom, kako s paničnim napadima, fobijama

✔️ Tko si, tko možeš biti, strah od budućnosti i života- vježba ja sam – mir i sigurnost – izlaz iz depresije

✔️ Duhovi prošlosti, otpuštanje opraštanje i iscjeljenje – vježba detox čišćenje, iscjeljenje, oslobađanje

✔️ Unutarnje dijete, ego i sjene te povezanost s pravim ja, višim Ja – vježba ljubavi

✔️ Sigurnost i mir, Život i ja, volim promjene i neizvjesnost – Vježba opuštanja primanja snage i moći

✔️ Izlaz iz arhetipa žrtve, sabotera, ranjenog djeteta i sl. – reprogram svijesti

✔️ Odnosi – izlaz iz negative i stvaranje novih odnosa – vježba koherencija i privlačnost

✔️ Mentalna i emocionalna higijena i inteligencija – vježba volje i namjera, na cilju sam, trening ega

✔️ Ljubav prema sebi, povjerenje u život i u sebe, ja sam moćan hrabar kreator

✔️ Empati

✔️ Dovoljan sam. Dovoljna sam.


Što ćeš postići i dobiti sudjelovanjem?

Ne možeš ni zamisliti! Milijun na entu blagoslova, novi život – neprocjenjivo! Novi odnosi, nove prilike, nova energija, novi um, ove emocije, nove kreacije, ljubav…i još više toga!

O radionicama i vježbama te mojim provjerenim metodama

Moj rad se temellji na dugogodišnjem iskustvu, tisuće ljudi i tisuće uspjeha, tisuće promjenjenih života na bolje. Moje radionice su radionice logike i visoke inteligencije. Jednostave, primjenjive, savršene za upotrebu. Moje znanje je znanje lako primjenjivo u praksi i zato ćeš imati jako brz rezultat. Bez komplikacija, bez dugotrajnih kopanja po bolnoj prošlosti. Riješi stvar i gotovo. Sve je usmjereno za rješenje za tebe, za tvoj napredak i tvoju sreću.

Kroz meditativne hipnotičke visoko svjesne i visokovibracijske vježbe, vodim te do cilja. U transformaciju težine u lakoću. Naučit ćeš se opet smijati, biti u miru, u vjeri u sebe i život.

Cijena programa

Za sva pitanja i prijedloge obrati nam se putem emaila anita@anitaluis.com